CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 2, 2010

SI.com..nape ye..

semenjak dua menjak nih..
ku rasa soalan2 kt susuibu.com tu cam susah eden nak tulung jawab..
kdg2 browse2 laa jugak tgk, apa kemusykilan y mgkin bleh bantu atau pernah aku alami..
tp semenjak 2-3 menjak nih, smua soalan cam killer question je..
hehe..

ye laa..aku pun bukan terer sgt.. tapi cuba laa jugak bg cdgn ke, share ke apa2 y buleh.. kita kan ibu2 penyusu tegar 1Malaysia!

5 comments:

umialya said...

ntah le.. akak pn udah x setegar dulu mgdp si.com, terasa hambar je, cuma sesekali je singgah..

ayu said...

ayu pun dah tawar hati ngan SI.com
bila kita tolong jawab atau naikkan thread2 lama, still juga bukak thread baru...tah laaaa

btw, ada tag utk imaan ye..^_^

Imaan09 said...

umialya + ayu ,
uishh..otai2 xbuleh putus asa..lain laa saya y baru seciput je post kt SI tu, tu pun bertanya je y banyak..

tag?ok..sy tgk skang

AlongAzrina said...

SI memang tak best dah ...dah kena jampi dengan bomoh panggil hujan haha

Imaan09 said...

along..
sorry to say..YESS.. napa ek..kdg2 g melawat..macam xbergerak pun ada..nk tulung jawab eden xreti..hehe.ingat lg masa pantang dulu2, mmg pantas dan tuntas! ada kaa suma org sibuk???atau btul kena jampi?haha