CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 5, 2010

New Car

Sblm ni cam suspen je tgu keputusan bank..
Loan lulus ka x..
Aku kan tutor je..
Status 'temporary' aku mmg seringkali menimbulkan mslh klu ada apa2 urusan ngan bank..
Tp kad utang emas tu laju ja depa proses
Dalam duk menunggu tu, rs cam 50-50 sgt..
dapat pun bagus..
xdapat pun bagus..
why?? sebab aku sayang GILA2 kt sweet black savy aku nih..

ni laa keta pertama aku..banyak berjasa..
jimat minyak sgt2..free service makasih Proton, kecik, kuat, laju, dan mcm2 lg..
dulu2 g Penang, balik kampung Alor Staq suma keta tomei ni laaa y kami rempitkan.
cuma satu sahaja masalah nye.. Kecik sangat.. masuk stroller n carseat imaan je, dah xleh buh menda len, so, jd sgt xsesuai utk balik kampung..
Lain2 mmg suma besh!!
Ni pun sbb tolak kt adik aku, klu x, aku xnak bagi kt sapa2 keta aku nih..huhukk..

So, apakah dia keta baru kami itu??
Jeng..jeng..jeng..

* * *


* * *


* * *


* * *

yupp.. avanza.. solid white, InsyaALLAH..
semoga ia akan jd keta kesayangan keluarga kecik aku nih..
Eh, klu keta nih, utk keluarga besar skali laa kan..
bleh laa sumbat suma mak, MIL, FIL, mak su, pak anjang, tok, tok wan, Pak long.. hehe
The more the merrier..

Tapi tetap sedih dgn savy ku sayang..huhuu..
aku bercita2, di suatu masa nnt, aku nk amik balik savy tu..
Klu mampu laa...

p/s - caya x..aku xpenah n xreti nk bawak keta auto.. hehe.harus belajar nih..

2 comments:

umialya said...

Waah.. Avanza!! akak nak tumpang sekali boleh?

KasehKu said...

Jom!!! Jom!!!
Let Upgrade Idup.
Hoooo...
Hidup mesti ada perubahan...
Nnt Imaan leh guling2 kat blakang.