CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 5, 2012

SONY STAFF SALE..!

dah lama menghilang staff sale ni..
tetiba datang balik..

memang gtu laa gayanya..
datang mengejut..
yang ni pun mujur diumum arini, sale start 2-3 ari lagi..
selalunya umum arini, start arini n berakhir esok lusa..
pastu nak cash..lagi jenuh..

Tetapi ada satu barang saja kali ni..
maybe nk introduce..
SONY Tablet..

Ini bukan Promosi ye..
sekadar SHARING..untuk sesiapa y berminat di luar sana..
maybe kebetulan dah lama usha2..
boleh laa amik kesempatan membeli..

aku tepek link..untuk senang korang cari info pasal menda ni..
 dan di bawah ini..gambar y akan bertahan 1-2 hari sahaja di blog ni..
utk renungan sementara..klu tidak, mau ibu berpantang ni kena jail kang..
nampak itu tulisan dlm kotak merah - CONFIDENTIAL!


yang berkeinginan..dan berduit..boleh email aku..
zalipan2503{at}yahoo{dot}com
harga seperti tertera..
maybe tambah RM10 - upah beratur dan sewa ID Mr Asben..hehe

n sesiapa y berminat tu agak2 laa ek.. menda ni sgt xwajar di pos/kurier
maka, klu agak2 bleh pick up area Bangi/Kajang/Putrajaya..
boleh laa meneruskan niat anda..

Murah weiiiiyy..
n from factory..maknanya ORIGINAL set!
aku iklankan sebab aku xniat nk beli sebab keadaan kewangan xmengizinkan..

kepada y tgu sale TV/DVD/DSLR/Laptop Vaio SONY.. simpan2 laa duit anda dulu..
lama dah xde sale..
mana tau esok lusa diumumnya ada sale barang2 tersebut..

ok..sharing is caring!

6 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh... kalau tv ada sale bagitau ek hihihi..

MRS. K said...

nanti kalau ade sale tv beso, camera beso calling2 eh! ehhehe

:: Mrs.Eady :: said...

mu mu mu mu murah!!

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye..!
nk tggu next sale la..
kalu ada la, hehe
pastu nk mintak tolong, haha!
takpe kan en zarif? :)

Pn. Zana said...

nak tv beso jugak..haha

littlehumblelynn said...

lea

kak lin tggu sony vaio punya sales ...nanti bgtau yek!