CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 14, 2014

Khabare..?

alahaii.. sesungguhnya aku juga rindu..
cuma tak dilayan perasaan tu..
itu y terbiar ke laut semuanya..

lama menyepi..
banyak nak dibebel..
tp mari mulakan dengan update kehidupan KAMI
KAMI dahulunya ada 3 je, skang dah 4 n bakal 5..

anak2..
ini gambar freshh from oven, amik mlm smlm..

yang kakak dah jadi budak tadika..



yang adik..
dah masuk kelas baru kt taska..
dah berjaya toilet training di usia 2tahun 1 bulan.. yeay!!
tahniah adik..(ke kakak??)

yang tendang2 dalam ni..??
hihiii..
alhamdulillah.. biarpun lebih banyak cabarannya berbanding dua yang terdahulu..
tetapi kini dah lebih separuh perjalanan, 21 minggu..
ibu dan baby sihat!

berita baiknya.. anak yang bakal lahir adalah baby boy, insyaALLAH!
 ok..sekian update..
nnt sambung bebel!

4 comments:

Nad MamaZN said...

aaaaa hepinya!
alhamdulillah...
tumpang hepi utk lea n famili :)

littlehumblelynn said...

Super happy for you!!
Take care ok!
Give me FIVE!!
We are in same boat :)

ayu said...

Alhamdulillah.....happy for u

whiteapple said...

tahniah lea, aku dok tunggu bila hg nak update. nak mintak byk tips ni. jaga diri elok. your doter ar so beutiful like their mother ^_^