CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 22, 2012

Diari Taska RUHIL IMAAN

Tanpa disangka2..aku dapat balik diari taska Ruhil..
mungkin sebab dah tiba turn Ruhil..
kengkawan lain..sila sabar menanti.

bes dapat diari ni..
sebab boleh tahu perkembangan anak2 kt taska..
apa jadi..apa dia buat..
Kakak pengasuh y bertugas akan tulis secara karangan..
ikut minggu.. atau klu ada program 21hari..
then, last skali The Boss a.k.a Mak Nah baru simpulkan..

yang best, bila lama xdapat diari ni..
baca yang lelama, mengimbau saat2 lelama tu la pulak..
hihii..

ok, untuk catatan pengasuh..panjang sgt kut..
aku tepek komen perkembangan Ruhil dari kacamata Mak Nah..
TQ Mak Nah..

 ya..memang sgt banyak tgk TV..usaha sedang dijalankan utk kurangkan!

 memang laa..Ruhil memang "kakak tua.."


alhamdulillah..xde benda2 y 'xboleh lepas' ni..

ohuuu..xlarat dengar dia bercakap..tp bes layan..


kt umah pun sama..laaaaaaaari..xcukup tanah!


yess..dah boleh pegang pen/pensil mcm org besar..


TQ banyak2 Mak Nah

besarkan lah ye sesiapa nk baca detail tu..

PROMOSI..
sesiapa yang search untuk Taska ni di Blog ikan bilis ku ini..
no tepon Pengusaha Taska Mak Nah 012dua 860dua24
dengarnya kekosongan untuk 2 tahun dan ke bawah sahaja..
taska terletak di Bandar Baru Bangi..

Kalau nk hubungi sebab nak jadi Kakak Pengasuh / Guru taska..
Laaaagi dialu2kan..
sekian iklan!

7 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah bagus sgt taska ni ye siap ada diari..detail explaination pulak tu..

ohh taska ni ada di Seksyen 4 Bangi dekat la dgn area rumah eija jugak, eija dok sek 4 tambahan..

buat masa ni anak2 eija MIL yg jaga, tp thn depan mmg MIL nak pencen jaga bdk, mmg kami tgh mencari2 taska yg baik utk anak2.

suhaina laui. said...

syok nyer ;)

Nad @ MamaZakwan said...

bagus la taska ni...

CHeeSYaNa said...

Samo ler pulaks comment nyer.. huhuhuh

nur easy said...

bagusnya.. siap ada report cam ni.. leh tau perkembangan anak dr kaca mata org lain kan

ayu said...

BaguS

ch@ said...

bagus sungguh, dah mcm skolah tadika gamaknya. best2. baby sitter auni adli, setiap hari melaporkan. makan, minum susu, merengek ke tak, mandi, berak, tidur, kecekapan. setiap hari bila kita ambil, mmg kak ana beritahu. alhamdulillah, masih peringkat semuanya teratur dan terkawal.