CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 7, 2012

Bila berpantang..

entry ringkas hari rabu..

bila sibuk2 buat amalan2 berpantang teringat status FB seorang senior ku..
mmg gelak sorang2 bila teringat..

senior : Mak, napa bila berpantang, kita pakai sanggul tinggi2.. buh bedak sejuk hodoh2..
Maknye : SUPAYA SUAMI XNAK DEKAT!


hahaa..
make sense jugak kan..kihkih

5 comments:

aanie said...

haha..menarik alasan tu..

littlehumblelynn said...

Pernah dgr mak ckp,tgh pantang biar suami tido asing2.bahaya!!!

Ahaks ;-)

nur easy said...

dgr dari ceramah, ustaz tu kata sbb nak bagi kulit kekal tegang..;)

CHeeSYaNa said...

time pantang, diriku tak ikat sanggul tinggi... dah tak pakai bedka sejuk.. huhuhhu

Yaati Nor said...

kakak saya mengurut org bsalin(part time je)saya adalah customer dia..dia kata suami tak boleh dekat sbb klu kita ada terangsan ke hape nnt..badan kita masuk angin..ms urut tu dia ada tunjuk la urat nafsu bagai kat peha..urat tu klu berketul2 masalah la tu.tp lps bsalin urat tu mmg berketul2..kena urut sampai tak berketul2 urat tu..haaa..byk kena tahu...tu sbb la kena pakai rempah2 kat badan..kasi panas bdn dan xbagi suami dekat..hehehe