CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 27, 2012

NOURI @ 1 month old

Berat : 4.8 kg
Panjang : 53 cm

umur sebulan..
-> inject vaksin Hepatitis.. nangis sedas saja..pastu nurse angkat dia, dibawaknya nurse tu bercerita..
-> yaa..dia dah boleh 'bercerita'.. renung aku lelama..pastu kuar suara dr dasar lehernya..perlahan sgt..pastu mata dia bersinar2 cam mata kartun dalam komik tu.. pastu diakhir cerita, dia hadiahkan aku senyuman y maniss sekali.. alahai anak..
-> Si Sabar - panggilan adik aku utk Nouri Ilham..hehe.. sebabnya senyaaaaaap ja.. klu org pindah masuk umah aku n xnampak Nouri pun, mesti xtahu ada baby! memang laa xde suara nanges sgt si kecik ni..
-> telinga Sound Proof - sebab dah biasa ngan kakaknya y asek berdentam dentum..dan mulut pokpek.. so, membebel di tepi telinga pun, Nouri boleh tdo dgn aman damai! huh..!

ok..itu saja laa dulu..

9 comments:

Mama Lynd said...

Tempek la gambar terbaru Nouri..

ayu said...

Gambar plz

Nad @ MamaZakwan said...

gud girl la nouri ni :)

nur easy said...

comelnya adik.. so understanding ;)

umialya said...

ha'aaa nak tgk wajah terbaru

CHeeSYaNa said...

nak tgk gambar!

whiteapple said...

good girl^_^

Yaati Nor said...

nak gambar 1

suhaina laui. said...

cepat je naik kan...safiya sebulan 3.9kg jer..same ms 20hari ;)