CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 2, 2011

weekend ahead..

xde laa ahead mana pun..esuk lusa laa kan..
sadis..
org lain xtau mana nk g, apa nak buat..
aku plak terlalu banyak acara..!

asalanya ada kenduri aqiqah kawan seopis..
tp dah makin samar2, sbb Mr Asben br remind..
rupa2nya ada family day Sony y kami dah persetujui sebulan lepas kot!
ayyaakkk!

sbb dh register, kna g laa..
nk balik awal, cam xberbaloi..
sbb aktiviti mcm bes jugak..
byak game, ptandingan gambar family sedondon
(still xde idea baju apa nk pakai sok ni..)
ada upinipin..mickey n minnie, dan ada Barney n frens..
ini utk dak citt ruhil imaan laa..
pastu ada cabutan bertuah..mana tau, dapat TV Bravia sebijik lg kan..ahakks!
sbb ramai terlibat, mkn guna kupon..Pizza n KFC..bes gak tu!

klu sempat, nk terjah umah aqiqah kawan tu..
dah janji dan ada kambing golekkkk!huhuuu..
tp bila pikir family day tu, mcm makin samar2 je harapan..

mlm ni my aunt sefamily datang..
bercuti2 mesia sempena konvo OUM beliau..
2mgu duk umah aku..
kena entertain gak tu

esok jugak ada macam3 warehouse sale..
y plg besh Pureen Warehouse Sale la..
xbanyak pun, tp ada sikit2 nk tambah utk ruhil n adik baby ni..
bleh je nk kirim, tp takut susahkan org lain..
ahad?? mm, cerita lain lak...

Ahad tu..ingat nk ajak Mr Asben g sale Pureen laa..
skali dia gtau kena g Jom Heboh..
8-5 ptg..
Agensi Etiqa derang salah satu penaja Jom Heboh katanya.
so,bakal bukak booth..
aku?? nk ikut, x laa kut..aku bukan ejen.. n xlarat nk pusing karnival tu..
aktiviti lain?? mm, lagilaa samar2..
skang ni, nk bergerak ngan perut.. ngan ruhil..
klu Mr Asben not around, mmg 'appaaa pun xblehh!'

ok..Happy Weekend kawan2..

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

mak aih, byk nye aktiviti..!
penat dah rase wpun tak join lagi...
apa2pun, jgn penat2 sgt ye ^_^

littlehumblelynn said...

yang paling best bab family day sony tuh...
sure meriah kan!!

apapun jaga diri baik2 dik..
awak tuh bawak sorang lagi tuh,jgn melasak yek!!

nur easy said...

happy weekend too.. seronok dpt sama2 wat xtvt hujung mgu kan

Salina@IbuAqil said...

Weeee!! Pack jadualnya.. ;)