CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 23, 2012

Cepat..Beratur cepatt!!!

sila ikut kelas tarikh masing2..!
jangan rebut2..!
ikut barisan..ikut giliran!

cepat..!

kena setel secepat mungkin..
kalau tidaaaak.. nahas kamu kena buang dalam tong sampah..!



piccas are mine!! NOT googled..!
and the piccas are dedicated to those y sukaaaa sgt paksa aku buh gambar EBM..
actually isu tayang EBM ni xabes2 dari dulu..
ada y suka..ada y sensitif..
n aku xsuka jugak menayang2 macam banyak sgt..
n kalau banyak pun, rezeki ALLAH bagi tu..sila ingat!

so, gambar itu utk hiburan dan inspirasi kepada y suka kalau ada
dan kepada y xsuka, pejam mata saja laa

utk rekod AKU.. total dl  900oz..
xbyk mana pun, maybe lepas TRAGEDI aritu


9 comments:

UmmiUmmarMuaz said...

Yess!! aku la antara yg suka tgk stok org lain..sebagai pembakar semangat..
lagi satu tiap kali stok susu(xkirala sendiri punya atau org lain), akan menusuk satu perasaan yg sukar digambarkan..Subhanallah!

Mama Lynd said...

Aku sukeeeeeeeee...

Anna Da Lady said...

alangkah sedapnya kalau itu dapat diminum mcm fresh milk..hehe..lawak je... :)

Nad @ MamaZakwan said...

letak je byk2 gmbr
saya sangat suke tgk! :)

nur said...

akak pun termasuk dalam golongan yg suka tgk EBM orang yang melimpah ruah... tumpang bahagia sama, x baek dengki2 tau

mmg isu ni tak selesai lagi... kadang2 naik geram jugak dgn golongan berhaluan kiri ni... ekekeke, siap kata EBM tu aurat... huhuhu, sabo aje laa mak!

umialya/k.tini said...

chaiyokkk

Srifairus said...

bestnyer tengok... erm.. bila la nak rajin buat stok mcm ibu2 lain nie... hehehhe.. sri ada pon dalam 40 botol jer...

Srifairus said...

best... best...

pizet said...

byk stok, alhamdulillah..cuma bila baby reject ebm beku bagi cair ni boleh bg down semangat..huhu moga perjalanan penyusuan yang mudah buat lea ya