CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 17, 2012

Proton PREVE

semalam katanya si Mr Asben 'tgu laa pelancaran Proton Preve, xtau pukul berapa'
sekali..terlepas..
arini FB ramai y tunjuk gambar dah pergi showroom..
tgk, belek Preve ni..
kami pun ada hajat di hati nk g showroom terdekat nk tgk..
tp tghari tadi Mr Asben dah nk kena g kerja..

utk memuaskan hati, tgk gambar Googled je la dulu..

eh cantiiiikk!!
sebelum ni plg cantik produk Proton bagi aku adalah Gen-2..
tp yang ni mmg elegant..
nk serupa Forte kan..

pg td adik aku gtau maksud Preve..
katanya "prove"..BUKTI..
bukti Proton boleh hasilkan produk baeekk mcm ni la kut.

stakat ni review kwn2 FB smua positif..
murah..cantik..dan smart car..
xsabar nk g terjah..

mm, terjah je laa.. utk 2nd car??
belum lagi.. lambat lagi nk memampukan diri utk memiliki 2nd car..
ada kekawan y nak grab sebijik ke??

p/s - skang KL plat apa dah ek..? WWR kut.. mesti xlama lg WWW, plat KL paling laju nk tukar huruf belakang..
WWW..cantekkk..!

3 comments:

Anna Da Lady said...

aa.mcm forte..rasa teruja jugak..tapi, my Mr F...hmm, hanya banyak tu je dia boleh capai (talk bout performance)..hehe...kalau ikutkan hati, dah nak rembat..tapi, kalau ikutkan actual condition, no more car..hahaha

CHeeSYaNa said...

mmg sebijik cam forte and features semua sama ngan forte.. cuma forte takde auto rain sensor.. saya selaku pemilik forte yg baru 2 bulan ni sangatlah tension.. huhuhu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

yup depan kereta tu mmg nmpk mcm forte..

kami pun x berkesempatan pun lg nak terjah showroom tgk preve ni..