CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 17, 2012

Selamat Hari Raya

aisehh..demam ke ko Lea..?
cer pegang dahi sikit..
taak..alhamdulillah,sihat walafiat..
menghitung2 hari..
dan merancang terkehadapan..
berkira2.. skang dah nak masuk bulan May kan..

Bulan puasa start ptengahan Julai kan..
baju raya?????
chehhh..posa xabes ganti ada hati nk pikiaq baju raya..

Hujung bulan ni Sony bonus..
yeayyy.. Mr asben y bonus, perlu kahh aku y horayy2??

bukan apa..
baru jugak decided y tahun ni beraya di KEDAH..
maka warna tema baru jugak aku tau..
Dark Blue katanya..
jadi xkreatif lagik tetiba, sbb last year dah Blue..

dan yg best lagi menambah keterujaan..
aku ada 2 puteri raya taun ni..insyaALLAH..
uhuuuu..besnyaaa!


mana nak beli kain ni ek??
Harus beli dah kan..!?
nak pesen cmana pulak taun ni..?
baju bebudak comei 2 org ni harus sedondon..
xpun pesen sama kaler je lain..
berapa pasang sorang..??
and the list goes on..
Mr Asben, sila bersedia!

mm, dah..dah..buat kerja nun..
ke langit angan ku!

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

bukan kali ni raya kt sabah ke?
eheheheh, pandai2 jek =p

tahun ni raya takbest
papazakwan kene keje masa raya huhu!

selamat hari raya! :)
tetibe haha!

littlehumblelynn said...

Baru pas beli kain lohkong,thn nih colour gold!!!wahhhh2x mcm org kawin kan!!!

Travel&Food Lovers said...

lea,

kawan aku kata nagoya tgh bt sale skrg..mgkn berbaloi kot beli time2 ni..

suhaina laui. said...

waaa dh plan raye erk....seronok gak tahun ni ade gurl bley sedondon walo kecik lagik ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

setuju sgt bila dah ada anak dua ni msti nak sedondonkan mereka, bebudak mmg comei pun bila disedondonkan..