CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 5, 2012

dari mana datangnya..?

masa mengandung Nouri..aku betul2 ingat anank lelaki..
sebabnya aku gila BOLA..huh!
xpenah2 macam tu.. siap hafal nama pemain..
dan jaga kedudukan kt EPL..
jaga tarikh perlawanan.. dahsyat..

soalnya y dalam perut dah kuar..
dan sah2 bukan anak lelaki..
tapi momentum nk minat bola tu masih ada sampai sekarang..
kenapa tetiba ek..
aku xlaa pakai jersey ManU bagai..
tapi budak kecik ni jadi mangsa kot..haha


tengok tu.. bersembang ngan ulat lak dia
dah laa tdo meniarap gtu..kadang comel je gerak kiri kanan..
cam ulat pun ada! 
heeee..

dan ulat pun bertanya dengan konpius sekali.. "Awak ulat ke saya ulat??"

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

awak ulat comel saya ulat comel jugak..heheehehe....

sgt comel la!isskk..rindu bau baby! :)

ch@ said...

comel betul. mmg dkt nak sama dah nouri dgn ulat. eh, masa pregnant adli pun, sy suka tgk bola. siap tunggu perlawanan habis sambil melayan auni. hahahaaa.

Travel&Food Lovers said...

lea,

bam2 sungguh baby hg ni...mmg mcm ulat tu pun...dok goedk2...so cute...berapa kg dh?

Golden Rose said...

hahaha...cute je ulat bb tu

Nad @ MamaZakwan said...

anak jadik mangsa, haha!
tomei2nye die tido ngan ulat, hehehe!
bape kg dah zaa?

littlehumblelynn said...

Uwaaaaa nk bby jgkkkkkX-(

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

awak comel..ulat pun comel...bambam gitu..

Mak Nah said...

Salam. Nak nyampuk sikit. Dah 2,3 kali tangok gambo camnih. Kalo letak anak dalam keadaan TIARAP, pastikan x pakai mitten a.k.a sarung boxing tu ya.. nanti x ble nak grip, nak survive n explore further. tq :-)

Anonymous said...

Salam. Boleh share?
Kalo tiarapkan anak, jgn pakaikan mitten. Menghalang tangan untuk merasa, grip, survive n explore. TQ

azura samsuddin said...

alolo comelnya nouri tido, teringat masa aina tecik2 dulu tido, suka sgt nengok :)

nur easy said...

alahai.. kenapa comelll sangat gambar ulat n nouri tu....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

alahai comelnya dia siap pakai jersey MU..