CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 20, 2012

Tak boleh menJANGOK

Slm jumaat..
Aku kt tabung haji ni..
Tgk ramai pakai jubah cecantik di hari jumaat ni..

Lepas setahun xyah pikir soal baju skang mslh kembali timbul..
BF mom..
No jubah..
No baju kelawar..
No Kebaya..
Huuuu..nak cantik jugak!
Baju Nursing agak mahal kan..
Klu nk modify sdiri boleh ja..
Tp vitamin M plak..
Mm, nak cantik jugak..

7 comments:

Mixed-family in da house.... said...

sangat setuju....teringin nak melaram....tapi bila fikir BF, pendamkan dulu hasrat hati.....kihkihkih

Haris Zuhaina said...

As Salam. Slm Jumaat jg utk hampa. Kami dedolu, jubah bli n upah boh zip kat depan.. bl basuh senagn, 1 keping ja... klu bj kurung/blaus mst kena sepasang.. kadang2 bl time nak pakai, tak cukup gu... jubah nih, bsh sekeping, sidai,srika pun sekeping gak... :)

sisanizu said...

bj nursing memang mahal.memang nyampah..ha ha

Nad @ MamaZakwan said...

zaa, nursing blouse pun byk je lawa2..
rm45 ok kot kan?
tgk kt trendymuslimah.com.
nak murah, kite share nak tak?
heheeh...

Mama Lynd said...

Heeeee.. Benda y sama berlegar2 diminda ku. Teringin nak pakai jubah.

pizet said...

beli ja baju jubah tu hantar tailor upah outer zip kat tepi kiri dan kanan..pastu time nak menyusu cuma pakai inner menyusu ja kat dalam..pz buat camtu dekat jubah yang org bagi...dok ingat baju kurung nak buat macam tu jugak la...zip tu kalau boleh ambik zip kecik tu yang lebihkan kain bila kita tutup zip orang x perasan kata ada zip kat ctu...selamat mencuba

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

btol tu paling terasa sejak menyusu kan anak ni dah lama betul tinggalkan baju kelawar...hehe