CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 4, 2012

Kedai berjalan..

ada anak 2 orang, susah mak nak jadi updated!
dengarnya skang dah trend baru tudung bawal..
aku pun gumbira..
niat di hati nak kuarkan stok lama bawal2 sulam mahal y aku penah ada dulu2
ropanya lain pulak pesyen bawal terbaru ni..
ada ropol laa.. tone laa..bunga2 laa..corak2 laa..

memang akan ketinggalan zaman laa aku..
sebabnya dah berapa lama x g kedai tudung mahupun pasar malam..
dan memang xnampak peluang nak pegi dalam masa terdekat nih..
jadi..pakai je laa tudung expres..katanya org kedah, tudung 'serlom'..betul kaa eja gtu??

suatu malam y damai..
kami di jemput menjamu selera mkn malam di rumah mak sedara Mr Asben..
ada 2 orang anak angkatnya kebetulan ada jugak..
rupanya baru balik dari Jalan TAR mereka itu..
pas makan, melepak2 sembang2..
timbul idea nak kuarkan tudung y diborong siang tadi..
wahh! 10minit saja, ntah berapa helai selamat di beli oleh y hadir..hahahaha..
aku pun apa lagi..
dah alang2 ada 'kedai ada kaki' ni.. grab 2 helai!
soka makcik!
boleh beli online, tp warna dan jenis kain xberapa nak real kan..
tu y aku xnak amik risiko..dah laa xpenah tgk rupa bawal baru..
kang nak jenis bawal,dapat siakap lak..

up to date dah laa aku! hihh..

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hehehehee..kemain suka nyer!! :)

Nad @ MamaZakwan said...

ada anak kecik ni
susah nak pi soping2 kat luar
nak susu la, nak dukung la..
nak2 bila abang ngan adik nak bertempek ngan mamanye je

cemane nak soping2? huhu!
online jek la jawabnye :)

SaRaa said...

kan...dh mcm2 gaya dah bawal tu..shawl pun ade..hehe

ka . ka . mim said...

skrg aman je nk online dpd nk keluar shopping, tp frust gak bila kaler yg kita nk tu bkn seprrti yg kita nk