CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 19, 2012

Kami dah tak sehaluan

ya..dah tak indah..
dah x best..dah x menarik..
terasa membazir..terasa sia2..buang duit, buang masa..

xlalu nak mengadap kamu..
makin hari makin aku cari2..apa istimewanya kamu..
makin hari makin xjumpa..
di hari hujan, langsung kamu hilang..

itu laa dia kalau ASTERUK!
hujan je hilang.. ribut petir sikit je dah tergendala!
tp harga mau mahal!

mmmm.. bila fikir2 balik..
apa ja channel y bes??
xde.. 
bila nk tgk tv..duduk..amik remote..
penat nk muntah tukar channel..
xjumpa y benar2 menarik!
di masa lapang, hanya tgk rancangan memasak..
dan hujung minggu tgk bola..
itu saja kaa fungsi kamu wahai Asterukk!?
aku bayar +-100 sebulan..utk itu saja kaaa??

macam xberbaloi..
ke aku y dah xde hati dan xde masa utk TV..

tu hint nk curang dan beralih arah ke Unipai ke tuu??!
jap..nak amek kalkulator..


7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

amik dia kerana bola jek..gitu laaa..

Golden Rose said...

hmm makin boring kan...dahla movie pun slalu recycle yg same je

EllyEllies said...

tukat lea..puas hati..kitorg seyes geram astro channel same je..skrang dh tukar unifi mmg best..crite melayu leh tgk kat utube je kat tv..if ade rancangan astro yg best2 pon cari je kt utube..heee..leh donlod siri feberet sampai lebam..leh tgk sbelum smpai kat astro lagi..tukar2..uhuhu

Haris Zuhaina said...

As Salam. Ruginya smp RM100. Amik lah yg basic2 ja :)

sya said...

hai kak Lea...hehe.nk komen gak la. saya pun dh lama tukar unifi. astro sgt boring dn tak memuaskan hati pelanggan okeh! sila tukar dgn cepat!hahhahaha...mati la klu astro bace ni!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itula masalah Asteruk ni tp kami amik
jgk sbb mr asben nak tgk bola dan HBO..x dinafikan semakin mmbosankan sbb asik ulang2 citer yg sama jerk...

CHeeSYaNa said...

Kitorang mmg dah pasang unifi sbb rumah takde line streamyx.. konon2 nak tutup le asteruk.. duk tangguh2, skali haritu hubby p subscribe superpack plaks sebab nak tgk bola time EURO (and bini nak tgk super spontan :D).. utk EPL plaks kat hypptv takde sbb asteruk dapat exclusive right.. nak tgk streaming, tak puas :D