CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 5, 2012

kisah X-Boipren


Adele.. Someone Like You.
tengah kegilaan dengan lagu ini..
dulu pun dah gila.. 
skang suka dengar dan tgk persembahan beliau di Royal Albert London..
suara mantopp! kira no 2 best selepas Celine Dion..kehkeh..

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the lie.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Yeah.

You know how the time flies
Only yesterday it was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Kesah kena tinggal kekasih ni..
kawan2 ada sejarah tu??
yess..aku angkat tangan tinggi2..
pernah ada x-bf.. yang meninggalkan ku sbb kawen ngan org laen..
har..har..harr..haruu..
pada waktu tu aku memandang kehidupan mcm langit mendung..
tp bila dah jumpa dan kawen ngan Mr Asben..
tahu lah bahawa ALLAH nk hadiahkan matahari+langit cerah + pelangi skali..

ahahaa..ok..jangan dikenang..

..I Will NOT find someone like you..

8 comments:

littlehumblelynn said...

kena tggl boypren xde..kita tgglkan dia ..iyer!!

right to choose better place!!

ahaks !

CHeeSYaNa said...

*angkat tangan tinggi2* but Alhamdulillah, we got better man, kan :)

Fatin Fairuz said...

ade aje sejarah sebegitu..haha..die da kawen and baru dpt anak ujung tahun lepas..Alhamdulillah ;)..

Tp part yang tak boleh blah..bile wife die duk blame kite sbb die kate sampai die dah nak beranak pun..org² yang tau psl citer kitorang dulu masa belajar..semua pun blame die bile laki tu tinggalkan kite..Semua org pun duk back up kite and kate mcm² psl die..

jadi..tu salah kite ke??kite rase tak..erm..

*azni* said...

kita pun tinggalkan x-boipren sbb dia ada skandal lain..mmg rasa nak runtuh langit masa tu..tp alhamdulillah tuhan temukan dgn hubby yang jauuhhh lagi baik..syukur lah..

Travel&Food Lovers said...

All my exs...jgn salah faham, mcm byk sgt pulak...semuanya dh kawen. 2 org dh dpt anak...sorg lg xo-xo..i dunno...

yg pasti, aku jer yg slalu kene tinggal...myb aku innocent sgt kot masa tu..

masa zaman2 muda remaja dulu, always think 1st is the best and will lasting forever.
Time flies,im getting strong n stronger. Allah dh atur segalanya dengan begitu indah n semakin lama kt semakin matang, mampu terima hakikat sbnrnya...

Lepas apa yg jadi, aku byk do sumting different in my life yg aku xpernah sgka aku akan buat before ni..out of what im thinking.

sesungguhnya jodoh setiap org tu berbeza...ada sebab n musabab kenapa seseorang tu jodohnya cepat atau lambat. masing-masing ada dugaannya.

sorry...byk melalut pulak...pd org2 yg pernah melukakan perasaan org, 1 day...what u give u will get back...

Nad @ MamaZakwan said...

takpenah kene tinggal dan tak penah meninggalkan, alhamdulillah..
harap hubungan kami berpanjangan...

suke gak lagu ni
suara dia mmg mantop ;)

Sidratul Muntaha said...

happen twice!
huhuuh...
mmg cannot gi la bercinta dgn org perak.
last2 dpt org pahang.
member sendiri plak tu.
syukur alhamdulillah

umialya said...

kekasih awal & akhir