CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 25, 2012

yang tak siap lagi..


Persiapan bersalin..
ok, hampir semua dah ready..
then..revise sket lagi apa persediaan bersalin yang xsiaplagi..

  • Beg nk ke hospital belum prepare!! harus sedia ni, letak siap2 dlm keta avanza kan..kan..
  • List down resepi ibu berpantang..ada simpan lagi y masa Ruhil dulu kut..ni klu mak aku masih kt Sabah masa aku tekejut tergempak bersalin, maka dengan hormatnya list itu di'hadiahkan' untuk adik aku Cek Su Ims..haha, best of luck cek suuu!
  • List down dedaun yang Mr Asben kena cari bila dah bersalin.. dan tempat nk cari laa..
  • Makcik tukang urut.. mana mau cari..ada sesiapa nk rekemen..sekitar Bangi - kajang - putrajaya..klu boleh nak y datang sendiri ke rumah dan aku hanya nk berurut sahaja..
Lain-lain DONE!
 

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

biler tgk list mcm dah tak sabar je nak bersalin..hehehe..

littlehumblelynn said...

fuhhh... macam x lama jer kan..

sila nervous :)

suhaina laui. said...

sue pon ade lg yg xbeli hehehe...yg baby dh kot yg mak baby la ade jer lupa ;)

CHeeSYaNa said...

if dekat Az-zahrah, dia ada iklan pakej urutan pas bersalin tu.. and im sure Annur ada gaks.. if takde, for sure nurse kat situ ada contact..

Or, bleh pegi kat Darul Syifa'.. pernah tgk ada pakej urutan pas bersalin jugas..

Or, bleh call 0173361669, tp tak ingat sapa nama makcik ni.. dulu pernah nak suh dia urut banyakkan susu tp takde kelapangan waktu.. :)

ayu said...

cepatnya masa berlalu..