CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 17, 2012

Pee Dee

seperti yang dijanjikan..
gambar2..tgk jgn xtgk..
n tolong jgn muntah ye..

Kami ke Tiara Beach Resort..
sblm check in, singgah pantai Teluk Kemang..
Ruhil Imaan, klu tinggalkan kt ctu seharian,
n esuk tu baru dtg amik dia pun dia xkesah kut..
hidup aman bahagia je dia men ombak..

k..aku ada seminar..
ntry autopublish laa ni..
LAYANNNSS..

me..dah sgt 'buyung'

ohooo..sukenyeee..

US..



senyuman kepanasan..12 tghari..

Layan Tiara Beach resort lak..

weekdays..org xde sgt..

Husna n Hannah (susahnya amek gambar Hannah..)
ok..nnt kita g bcuti lagi ek..
tataaa..

8 comments:

littlehumblelynn said...

Tiara beach,breakfast buffet not bad kan.

ayu said...

suka nya dia mandi laut ye lea..hehe

diarinadiaa said...

da besar da budak kecik ruhil imaan ni!!last jumpa masa kat kedai mamak brekfast tu..comel!!!!!geram dengan anak jepun nih!!**hikssss**

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronok iman mandi air....

UmmiUmmarMuaz said...

bestnya lea..sempat spend masa n beri perhatian sepenuh2nya kat ruhil imaan b4 dia ada adik..;)

p/s: smlm mimpi hg tinggal imaan kat aku sbb ada research atas kapal.siapp aku bf imaan lagitu..huahuahua lawak..lawak..

Izan said...

Wow.. best nyer. cam nak ikut jer.. tapi dah balik kan.. done following u.. follow sayer balik ekk :)

wa said...

tomeinyaaaaaa......:)

Firdaus® said...

comel.. moga menjadi insan yang berguna di masa hadapan.. sentiasa doakan yang terbaik untuk anak kecil ini =)
btw nice blog.do follow my blog too~