CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 3, 2012

ruhil pun masuk sekolah??

arini pg2 kelam kelibut..
nk kuar awal..
maklum laa dah selesa dlm 2bulan..
spjg 2 bulan mmg jln lengang pagi n petang..
besar btul impak cuti skolah..

arini sekolah dah bukak..
mcm2 ragam y aku bc kt blog..
demi nk sedia mhadapi anak2 nk naik sekolah..
2-3 ari sblm ni pasaraya mana y xpenuh??
smua duk shopping peralatan nk naik sekolah mcm nk raya!

ruhil ku sayang..
pun masuk sekolah baru arini..!
dah 2-3 ari aku duk convince dia..
"nnt masuk sekolah baru..
ada kakak baru..kak ila..kak ct..
kak nor dah xde..
xpe, kakak baru pun smua sayang ruhil..
jgn nakal2..men sama2..jgn berebut menan..
jgn nangis kt sekolah.."
alaaa..pindah cawangan je pun, bukan pindah taska..
taska sama, cawangan lain..
n itu laa taska y mula2 dia masuk dulu..
4bulan lepas kena pindah cwgn lain, ni dpt pindah balik tpt asal..

pg2 buta, aku dah bersiap nk masuk opis..
meninggalkan sang suami terchenta..ngan anak tersayang masih tdo..
aku tinggalkan ruhil pd Mr Asben..
y bercuti arini n esok
sony mmg suka cuti pelik2..
rasa nk je join sesama antar ruhil di taska 'baru' nye
tp apakan daya..
xpe, petang nnt ibu ambik ek..
mmmuahh anak ibu..

3 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

moga ruhil serasi dengan sekolah baru...

ayu said...

bagusnya imaan ye..

lea, jum join

http://ezurin.blogspot.com/2012/01/ladies-photographer-giveaway.html

:: Mrs.Eady :: said...

heeheh..kejap je kan anak dah besar :)