CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 14, 2012

I miss my family..

2-3 menjak.. Especially sjak2 aku masuk kerja..
Mr Asben sgt bz..
Ruhil pindah taska baru..
Maka hidup sedikit kelam kabut

Balik umah aku dh sgt letih..
Mr Asben smpi umah kul9 mlm gtu..
Y kesian..ruhil imaan laa..

Mcm xde mood ja.
asek buat perangai lak tu..
Aku nk mencari punca pun, rasa2 mcm kami laa puncanya
Ala2 cukup perhatian kut..

Pagi2 dh diheret ke taska...
Mata pun xbukak lg,
Kbanyakan pagi, mmg dihiasi dgn tangisan..
Ptg lewat ptg br amik
Muka monyok cakap pun xmau..
KESIAN!!

Tapi alhamdulillah, khamis n jumaat lepas..
Mcm terubat smua..
Ya!kami ke PD bercuti..
May the sweet moment heal
Dan membawa momentum semangat dan kegembiraan
Pada hari mendatang..

Gambar nnt aku tepek smpi korg muntah yek..

4 comments:

umialya said...

mak ayah kerja, kdg2 dia rasa tersisih, sabo ye, kita kerjapun sbb anak2 jugak

xmo rajuk2 ye ruhil!!!

ayu said...

merajuk sebab ada baby kut lea? hehe

CHeeSYaNa said...

Zarif time kitorang sibuk kemas barang utk pindah rumah, mmg dia asyik buat perangai sbb we all takde masa nak main ngan dia.. sian dier.. asyik kena marah jerk biler nak tarik perhatian :(

diarinadiaa said...

hi kak!!jumpa kat sini...kenal tak..hehe.. nice entri!!done follow u!