CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 9, 2012

SUKA..weekend lepas..

Kita cerita yang bes2 dulu ya..
Weekend lepas settle byk menda..
Ada y masih ingat??
Yaa!! Sudah dpt..waddduuuhh..

ikut ati ari2 nk g Tesco tgk promosi..
Non hado di Tesco, ada RM699 ja..mkcik xkayo!
Bila xdapat nk g Tesco hari2, shopping dpan PC laa jawabnya,
Tiap jam or bila ada waktu, aku jeling2 aje Mudah.my
Byk je org nk jual..
Range harga RM500-750..
Ada y sgt murah, RM500 utk 200L..
Apa mau bikin freezer besar2 cmtu??
Aku bukan nk berniaga kan..
Jumaat lepas aku bukak mudah.my..ada sis ni..
Dia nk jual dgn harga RM500..
Tgk gambar masih sgt cantik lagi..
Faber, 110L..bincang punya bincang dia nk antar..
Tapi klu aku nk nego RM450, aku kna g amek..
Setuju aje, sbb avanza xde masalah, boleh muat
FYI..normal price kt kedai RM890
Tp nun jauh di Senawang..
Belasah lerr..
Bes..bes.. makcik tu jual frozen food,
skang dah berenti sbb nk full time jaga cucu dia 10month old..
sbb tu dia jual freezer tu..
rezeki aku!

Terima Kasih kepada Mr Asben..
Melayan aje karenah si ibu buyung..
Di paksa rela setuju..setuju!
Di gesa ke Senawang nun jauh.. boleh aje!
Walaupun dia sgt penat sbb weekend pun mcm xcuti..
Hadoiiihh..

Weekend lepas jugak..
Mari mood nk selongkar stor byk lipas
Nk jejak balik baju, napkin, botol susu, mitten n booties lama Ruhil..
Y mungkin reusable!

Banyaaaaaaaaakk..sangat banyak..
Sudah diasing..sudah dicuci..
Ikut2kan, cukup dah tu..
Tp ati ibu mngandung..nk jugak menambah sikit lagi..
Membazir kahhh??
More to kesian kt anak baru, sbb pakai y kakak punya je..
Tu pun tutup2 mata je pilih y ada bunga sket2 tu blasah je
Cuma y obvious pink tu simpan balik laa..
Cheeeeeeeehh..anak lelaki ke Lea??
Hahaha..persediaan.. amik y neutral dulu!

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hikhikhik...setiap kali pregnant tetap teruja mcm 1st gituuu :)

littlehumblelynn said...

Lea

kak lin dulu bersalin auni..sumer baru..giler membazir..tp satisfied !!

bagi akak..kalo berkemampuan x salah kot..

semut-terbersin said...

oh instinct kater baby boy eh lea?