CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 13, 2010

Carseat Imaan

Rentetan dari kisah INI..
Aku terjah Manjaku Baby Centre, Seksyen 9 Bangi..
Kebetulan ada sale 20%..
maka ini laa carseat imaan..
(lama dah sebenarnya beli..baru teringat nk tulis kt diari maya)

Pic credit to SweetCherry


Ada nampak itu budak eksen duduk atas carseat..?hehe

"I was on my way to IKEA"..Cheeeeewahhh!

4 comments:

ayu said...

aiyoooo..comeynyaaaa...nampat imaan selesa sangat..cayalah..gud gurl..

Ammi Sara said...

bagus duduk elok2 dlm carseat ye imaan, Insyaallah tu cara utk kita prevent accident. nanti singgah blog ammi sara @ http://mythreeheroes.blogspot.com ye, leh kita kenal2 lebih lanjut :)

umialya said...

Acik suka imaan.. comeeeeey sgt2

CHeeSYaNa said...

how much erk car seat tu.. nak beli lg satu car seat..
bagus ler imaan duk diam2 dalam tu.. if Zarif, kalau dia naik kete berdua ngan daddy dier jerk die nak duk dalam tu.. if ada mommy dier, die meraung2 tak nak duk dalam tu