CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 28, 2010

I need you..

I mean..this thing!

Ruhil Imaan perlukan child carseat dah skang..

Kaki dia dh leh 'tendang' seat co-driver avanza aku klu guna baby carseat

Ada sesiapa nk let go menda ni?

Ke nak beli y new one je ek?

dilema..dilema..dilema..

Anybody..please help me out..

Please suggest blog/web y jual menda2 ni MURAH2..

kedekutnya aku..

y preloved pon ok jugak!

7 comments:

ayu said...

lea, sama laaaa...nak cari juga...sbb carrier seat danial dah kecik laaaa...

CHeeSYaNa said...

Tu Zarif nyer car seat.. sebijik sejibam.. Tp, kitorang dapat 20% off.. time sale kat Babyjaya SS2.. Setelah berbulan cari carseat ni, sbb tempat lain sume sold out.. Skrg ni mothercare tgh sale.. byk car seat sale gaks.. tp, tak nampak plaks yg Ferrari ni.. Tp, Zarif pon kene beli another car seat.. sbb yg ni letak kat hubby nye kete.. Dalam my car still pakai baby carrier..

Imaan09 said...

ayu..ye laa.derang kan sebaya.. dah besar panjang dah,hehe..

Imaan09 said...

Yana : oh ye ke.. sebijik ke..hehe..tu laa, 2 keta, kena ada 2 car seat laa kan. teringat kt taska tu, ada y 3 beradik satu taska, bapak dia bawak CRV.. kt keta CRV dia berderet car seat..hehe

CHeeSYaNa said...

Lea.. kat littlewhiz ada sale.. http://www.littlewhiz.com/pd-ferrari-cosmo-convertible-car-seat.cfm
apa lagik..beli.. jgn tak beli.. ehehhe

Imaan09 said...

Yana : Mahal beb..ku bukan manager..hehehe.. saje tempek gmbar, bukan nk y sebijik cmtu pun.anyway, thanks gtau sale.. xbeli carseat, tp mesti ada aa tu menda y beli jugak bila ada sale..kihkih

CHeeSYaNa said...

Tunggu mydear warehouse sale ler.. bleh dapat dalam RM100-250... Utk 2nd car seat, ingatkan nak beli mydear gaks.. murah skit.. hiihih.. tp, warehouse sale die baru je lepas..