CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 24, 2010

TV oh TV

TV Sam***g Kami masih rosak.. dah antar baiki..
tp org tu kata harga baiki je smua RM250
Apa kes..??
Huhuu..separuh harga beli TV baru..
ntah2 klu beli y chokia, bleh dapat 1 y totally brand new kan..
maka aku suruh dia bagi balik je TV tu
Xyah laa baiki..
Sudah dekat 3 mgu xde TV..
Dah laa newspaper jarang beli..
Sungguh ketinggalan zaman..

Aritu ada rezeki lebih aku tanya Mr Asben..
Nak adiah apa..?
Dalam kepala duk fikir2 apa adiah y besh nk bagi
xde sempena apa pun..
sempena jd 'kaya sekejap' je..
Las2 pada suatu pagi y besh Mr Asben call dari ofis..
Ada Sony Staff Sale..
Maka aku pun mintak tgk menda2 besh y Sony offer..
N finally we decided beli ini..

*


*


*


*


*

yang TV tu sbb diperlukan..
Yang Home Theatre sbb nk 'melengkapi'
n the Discount is COOL..
So, beli laa..
Sila jgn tertipu n berbuat kira2 sendiri tentang saiz TV nye ye..
32inci je..xmampu laa nk besar lg..hehe.
itupun aku rasa, mau 20taun lg baru tukar y lain plak..

Ok Mr Asben, xbleh tgk wayang dah pasni ye..
Tp itu dua2 set belum sampai daaa..
Ntah bila..
Bagus laa..
sbb aku rasa budak ini mesti ada rancangan nk mengemas
dgn lebih ligat lagik!!



Tgk tu..mengemas xyah suruh..haippp!

4 comments:

Anna Da Lady said...

woiyooo..kaya sekejap ye?hehe..alhamdulillah.bila ye nak ajak kami buka pose sekali?hehe....

CHeeSYaNa said...

wah.. berhari raya dgn tv n home theater baru ler.. best best! Kitorang tak pernah pon beli2 barang from Staff Sale tu.. sbb takleh beli installment... tak mampu nak beli cash.. eheheh.

umialya said...

alahai.. rajiiiiinnya anak dara Lea ni..

mama fahmi said...

hehe, anak kak pun camtu gak, semo benda dia nak bt skrg, kemas jgn tak kemas, seronok diaorg dah nak berjalan kan, by d way, kak tak balik perlis, balik pahang coz umah ayah kat sana, perlis abang je yg dok. apa pun jgn sedis raya ni tak balik sabah ke. besnya dapat tv baru raya sakan kali ni