CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 20, 2010

Kenakalan si Anak Dara

huhuuu..
Sila layankan gambar2 kenakalan Ruhil Imaan..
mmg xreti duduk diam..
Y paling niaya bila dia bgn dulu dr aku/kitorang..
sedar2 dia dh siap 'mengemas'

Memanjat..selagi ada tempat nk berpaut..


Pampes sendirik pun jadi mangsa.. dia suka tgk gmbar baby kt pbalut pampes tu..

Kemas ruang tamu..pastu cuba bukak sliding door tv cabinet..
pastu jatuhkan sume CD2 cetak rompak

Men kayu penggaru tu.. nek/masuk dlm kotak baju.. Lagi beshh klu ada pakcik dia y tukang surung laju2..mcm duk dalam gerabak ketapi laa kononnya..

Ari Sabtu bila bapak dia g kerja, aku kena ngadap dia sorang..huh..buleh demam rasanya nk mengawal anak dara nan sorang ni..

9 comments:

CHeeSYaNa said...

bab memanjat tu mmg penat giler... pastu, if dia tido, biler terjaga, with mata tertutup tu pon sibuk nak memanjat katil.. haih...

Imaan09 said...

kan..???? dah tu kalau biar, kang telentang jatuh lak..nak xnak kena laa kita ngikut kt blakang..

ibu_BatRiSya @wardah said...

hmmm mmg susah nak jaga anak membesar nih

UmmiUmmar said...

lidah tu ..xtahan tgk..muka mcm "erm..nak wat apa lagi aa pasni?" =p

Anna Da Lady said...

Aik..see ur word..weh, niaya ke naye?..hehe...Ala, comeinya Imaan buat nakal2 camni.Buat lagi ye, Imaan.hehe..Weh, sempat lagi ang gi JAlan TAR ngan kak liza. ish ish...

Yan said...

salam kenal..

ank awk same cm ank saya.. sgt ligat orgnyer...xpnh ader istilah penat..

Fain said...

moga-moga kerajinan anak dara cilik ruhil iman berkekalan sampai ke dewasa...
ringan tulang...

Ibu Iman said...

rambut imaan dh panjang.. lebat lak tu... dh pandai jalan ke?

Imaan09 said...

ibu iman : haah..saya dan asben dua2 rambut lebat.. belum berjalan lagikk..baru meniti2..