CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 3, 2010

Moment with Newborn Baby Contest

Tatkala entry ini ditulis..
Dan semasa tgh [ilih2 gambar untuk diupload..
Macam kembali segar diingatan saat2 indah dan bahagia
yang xkan terlupa sepanjang hayat..
Rasa macam terbau2 haruman baby..
Dan juga bau2 menda2 y ku guna masa pantang..
Ntah bila pulak nk ulang saat2 tu..
Kalau ulang pun, mesti laa xsama kan..

Jom kawan2..kita join contest ni..
Nk join, terjah SINI ye
Ini gambar anakku sayang..

nama bayi : ruhil imaan binti mohd zarif
tarikh lahir : 31 Oktober 2009
berat semasa dilahirkan : 3.15kg
semasa gambar diambil : dalam 15 jam selepas dilahirkan
nama ibu : zaliha binti wahid
email anda : zalipan2503@yahoo.com
momen : Senyuman pertama Ruhil Imaan..semasa didukung oleh maktuk, yang beshnya, time dia senyum tu, Mr Asben sempat merakamkan detik indah tersebut..

4 comments:

alyyani said...

SALAM, ENTRY REVIEWED! T&C APPLIED. HTANKS SUDI JOIN CONTEST ALYA YE :)

mekchu said...

kecik2 dah pndai senyum.. sweeeeet...
good luck :)

ibu_BatRiSya @wardah said...

ALALLAlala...goodluck!

KasehKu said...

Apa ke comey sgt Imaan tu. Tak gaya new born langsung dia punya senyum.