CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 3, 2010

Menayang..

Isk.. baca tajuk pun rasa jahat.
Ok..ok..ni bukan menayang versi berlagak ye..
ni utk menaikkan semangat aku y keletihan..
Setelah menghabiskan masa n tenaga y banyak mhasilkan menda2 ni..
Ini laa hasilnya..

Sangat letih laa tapi..
So, aku nk wat keputusan..
Pasni aku nk stop jap membuat menda2 di luar rutin..
Smpi nnt bebila aku rasa masa aku terlebih sudah banyak
N aku rasa tercekik sbb keboringan y melampau
Baru laa aku buat projek2 besar ni..
Hehe..bila laa nak ada 'kemewahan masa' y sebegitu..ntah..

Mgu depan dah nk menyibukkan diri "kejar akhirat"
Ahlan wa sahlan Ya Ramadhan..
Dapat aku bayangkan tarawih ngan Ruhil Imaan..
Mesti dia sibuk bgayut kt kaki aku..
Tgk muka aku xberenti2 sbb aku xtgk kt dia
Xpandang mata dia n x senyum kt dia
Pastu bila sujud je dia nyaris2 nk nek panjat belakang aku..
Smpi aku pun xpasti dah rakaat berapa dah..
Oh..anak oh anak..!

Ok, kembali ke tajuk asal..
Sila lihat gambar2 di bawah ye..

Ni dress y kengkonon nk menyaingi Za*a, B**berry, Os* *osh dan y seangkatan dengannya


Ini signage pertama avanza aku..Hehe..

Ni utk adik pompuan aku..F for Faznyzah..HP Strap..ngan loceng lg..hikhik..

Kerokerokeropi..n bunga apa ntah.. Untuk lekat kt sepit rambut imaan..Xlekat lg tp.. Ni y dah lekat.. Org wat sepasang2..aku buat suma satu2..ilang pasangan..

Fridge Magnet aku..nk wat 4-5 bijik buah, baru siap satu ni je..huuhu


Ada lg..baju raya imaan, tp y tu xleh menayang..nnt basi..

11 comments:

whiteapple said...

best ahh ko nie lea, mmg pandai menjahit...aku suka tgk gaun tu..so nice...turun sikit ilmu kat aku weh..hehe

Imaan09 said...

ada anak dara, kena reti jait weih...hehe

Imaan09 said...

ada anak dara, kena reti jait weih...hehe

UmmiUmmar said...

wah..canteknyaa....hehe..aku pon nak anak dara gakla kalo camni gayanya..hehe

umialya said...

tempah baju raya ntuk Alya boleeeeh??

Anna Da Lady said...

nak jugak!!!

elly said...

org nampak sign kete tu kat blakang kete lea tadi..cute..hee..nk tmpah satu..haha

Imaan09 said...

syu : apa hal lak nk anak..ang nieh..org nk menda len, ang nk anak dara lak..

Imaan09 said...

kak tini..oh..not now dear sis!

Imaan09 said...

kam yang nyebok..!hehe

Imaan09 said...

elly..alahaii..malu laa keta semak..supo keta galoh