CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 22, 2012

Saat menakutkan datang lagi

Malas nak cari link lama..
Tapi pnah dah buat entry y serupa dlm 2 tahun y lepas
Ketika umur Ruhil Imaan 5-6 bulan kot
Yang pasti Nouri ni lg awal..
Saat yang dimaksudkan adalah..
NOURI DAH PANDAI MEN SEMBUR2 AIR LIUR..
Baguih la.. Comei apa..
Yaa.. Mmg sgt comei..
Yang bakal x comei adalah aku..
Sbb Rambut dah mula GUGUR dgn hebatnya..
Perasan masa mIL aku tegur..
"nouri dah men air liur.. Abes la rambut ibu"
Kaitan.. Xde kot
Taapi mmg betul.. Anak start men liur je, gugur laa rambut aku..
Takut nk sikat..
Takut nk garu2 kepala..
Xlarat nak sapu lantai..
Ikut pengalaman y lepas, masalah berlangsung selama 2-3 bulan lamanya.
Yang kali ni xtau laa.. Harap stop sblm aku botak!!
Ada petua???

8 comments:

Misz Mieza said...

Adeh, nak bagi petua MM sendiri pun memang ada masalah rambut gugur ni.. Huhu..

:: Mrs.Eady :: said...

okey mmg serammmmmmmmmm!

ka . ka . mim said...

Irfan sejak 2 bulan lebih lagi dah main sembur2 dan rambut ibu memang dah gugur... bangun tidor je tengok waaaaaa...banyaknya rambut terlekat kat bantal!

Nad @ MamaZN said...

masalah yg sama uwaa...!!
tp baby nayli dah kurang dah kluar air liur nye
rambut pun ikut kurang gak gugurnya..
apa kaitan ek?
ada tak yg mengkaji?

ch@ said...

miahaha ikutkan mmg takde kaitan dan kena mengena, tapi pernah juga terbaca ada kaitan. takpe, tak botak pun lea. redah je. at least satu perkembangan yg baik utk anak dan kesedaran utk ibu bahawa umurnya makin meningkat. hehe. kita pun sama.

pizet said...

Nak bg suggestion pun sampai la ni rambut dok Gugur lg...tapi dah lama x trk sgt dah macam dulu

sisanizu said...

Mmg teruk..sy ni dtart ms ayra 3 bln. Sampai skang masih gini..bersepah kt lntai..letih sapu..kengkadang kt luar pun tetiba segenggam rmbut ada melekat kt blkg bj..hu hu..ngeri..
mengikut prubatan ..katanya hormon ibu baru start nk menormalkn diri..rmbut yg spatut gugur ms mgndung dulu, skang br nk gugur..

sisanizu said...

Mmg teruk..sy ni dtart ms ayra 3 bln. Sampai skang masih gini..bersepah kt lntai..letih sapu..kengkadang kt luar pun tetiba segenggam rmbut ada melekat kt blkg bj..hu hu..ngeri..
mengikut prubatan ..katanya hormon ibu baru start nk menormalkn diri..rmbut yg spatut gugur ms mgndung dulu, skang br nk gugur..