CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 12, 2012

pandai je mengata orang | thanks Ch@

selalu blogwalking..
bila datang mood mengomen, segala nak di komen..
terdetik jugak dalam hati "malasnya ada word verification ni!"
buat laa jugak..tp berangan alangkah bagus klu xde menda tu..

tapi kt blog sdiri xpenah komen kan..haha..
rupanya ada jugekkk!
cha si hijau tu yang gtau aku..
mekasih cha..komen kamu telah memberitahu saya..
ada rupanya menda menyusahkan tu..haha..

pasni, korang rerajin komen ek..huhahuhaa..

p/s - apa bagusnya word verification tu ek..??

13 comments:

ka . ka . mim said...

word verification tu mmg menyusahkan tp kalo dh nk komen buat jugak... hihihi

ch@ said...

kasihmu ku terima. kita suka baca blog lea ni, tggu entry byk2. tapi bila part komen tu, tu yg kekadang baca semua komen satu je. hiii. ampun2. dah refresh byk kali pun, masih tak phm2 juga word tu. ingatkan lea mmg sengaja gunakan.

sisanizu said...

hmm..tu la..sy xsuka word verification..he he..selalu bila dh siap komen..kene wat ini lah pulak..pastu terus cancel komen..hangus gitu je..malas nk verification bagai

dulu sy selalu wat blog sy auto publish komen..tp kan akan ade anynmous haramjadah dari mana tah dok buat semak kt ruang komen lak.

*azni* said...

ha'ah,sy pun lupa nk bgtau kat blog awk ada verification jgk..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

saya biase gigih je komen walaupun ade word tuh..

Yaati Nor said...

saya pun tak suka word verification tu..dah ada member tegur juga..hihihihi

umialya/k.tini said...

sejak dulu2 lg mmg benda tu ader kt sini, kalu rajin akak nak taip perkataan tu komen le jugak, kalu malas, baca je entri

pizet said...

selalu taip la jugak...sebab pikir kot owner ada reason letak...hihi kalau x mau boleh ja letak after approve tu ja

Travel&Food Lovers said...

lea,

mmg pun..aku pun naik menyampah dgn word verification tu...dh la kdg aku xfhm..siap kene ulang 2-3 kali...aku igt hg saja bubuh benda alah tu...

nur said...

hahaha, akak pun perasan dgn word verification tu... agak menyusahkan... sgt senang nak tinggal komen bila xde benda tu :)

Nad @ MamaZN said...

la...igtkan lea mmg sengaja letak word verification tu, hehe...
see, takde mende alah tu, byk plak yg rajin nak tgglkan komen
ekekekkek.. =p

Misz Mieza said...

Owh! Word Verification memang menjengkelkan.. Serius tak suka benda tu.. Asal masuk blog2 yang ada word verification ni memang stress.. Yela kan, dah baca2 bagai so nak la tinggal komen gempaq2.. Sekali tgk ada word verification plak, terus jadi lemau nak tinggal komen.. Kadang2 duk taip word verification tu 2,3 kali tak jugak betul2.. Last2 terus tekan butang pangkah.. Huhuhu..

littlehumblelynn said...

Betul.mmg menyusahkn.tp bila nk komen,buat jgk.nama nk bgtau tuan blog. X kot.itukan hak msg2:-D