CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 8, 2012

Ini bukan kisah murahan..

ini kisah menda2 duniawi yang bernilai ribuan ringgit

dulu Mr Asben aje y gila2..
skang aku pun dah teracun..

kerana hasilnya memang marbeles..
dah try beberapa..dan dah dengar komen mcm2..
rasanya berkenan dgn yang satu ini..

macam biasa... SONY lerrr..

meh tgk hasil tembakan yang mengujakan lagi semangat nak beli..


model gedik2.. DSLR je bleh tangkap dia.. klu y biasa, kompom gegarrr..

Harta2nya pun nak amik gambar..test skill katanya

saya nampak lebih domok dgn DSLR kan ibu..??




Royal treatment di tepi pantai...HEAVEN!








pas pikir2..
aku dah memberi green light kepada Mr Asben..
utk rembat sebijik..
Nanti dulu katanya.. "tunggu yang nak launch.."
ini namanya bagi betis nak peha..haha
x agak2..aim yang nak x launch pon lagik!
layannnn..

6 comments:

suhaina laui. said...

lea...akif ckp comey ruhil hehehe....

suhaina laui. said...

lea...sgt cantik

umialya/k.tini said...

mmg cantik

nur easy said...

cantik.. alolo semangatnya nouri

Nad @ MamaZN said...

cantek!
mintak hubby lea belikan mesti dpt murahkan kan?
bleh tak? bleh tak?
hahahaha!

hepi wiken lea! :)

bunga_rose said...

dslr, mmg lawa laaa gambo jadinye bila tangkap.. bile ntah nak dapat pakai ni.. mahai sgt hihi