CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 27, 2012

Ngan anak pun nak jealous...

memang..
memang ibu sungguh jealous dengan anak ibu 2 orang ni..
ni si adik yang bambam macam donut..
 ibu rasa sangat cemburu kerana dia mendapat tdo yang lebih dari cukup..
sedangkan ibu lak dah macam mata panda sebab nak cuba dapatkan 25-26jam sehari..
huhuuu..
alangkah indah klu ibu boleh dapat tdo macam si donut ni..kannn..

ini pulak si kakak..

 apa plak yang ibu jeleskan..?
ibu jeles pada memori dan ingatan dia yang kuat..
dia boleh recall menda lama2 pon..
2-3ari lepas kita cakap..dia buat dono..
rupanya dia capture jugak maklumat tu..
dan ulang balik!
terbayang betapa banyaaaak lagi space dlm ruang memori Ruhil ni..
sedangkan ibu.. segala menda lupa..
kadang bila orang lain cuba nak cerita balik cerita lama2..
langsung xboleh nak recall..
rasa mcm xpnah jadi pun ya..
so, malas nak tensen.. just pujuk ati..
"agaknya memori yang kawan tu cerita di kena overwrite ngan menda lain.."
almaklum, space dah almost full..
kna tambah external RAM.. hahaha
lagi parah bila tengah belajar mcm ibu ni..hadoiiikh!

dah laa bersalin 2 x.. ntah berapa banyak wayar putus!
btul ke teori tu..

jeles2 pon sayangggggg dua2!

5 comments:

Misz Mieza said...

Hehe.. Anak pintar! ^_^

Nad @ MamaZN said...

comel, comel, comel!!!

nur said...

akak pun dah jadi sgt pelupa... mcm betul jugak teori tu.. dah tiga kali putus wayar, huhuhuhu, boleh imagine mcm mana daya ingatan akak sekarang

Sidratul Muntaha said...

hohoohoh
rasa nak kunyah2 je pipi si adik.
bam bam!!

bunga_rose said...

sangat2 comel dua2 tu.. rase nak cubit pipi si adik tu ihhihi