CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 5, 2012

Bongok..

kasar bunyinya..
tp xkasar kalau tuju kt diri sendiri.. hahaha..
ya.. ini kisah kebongokan..

semasa di Tok Bali le ni..
melayan anakanda main pantai..
 tetiba dia ternampak swimming pool tepi tu..
maka apa lagi kan..

harus laa aku kna paksa rela turun skali
sbb aku xberani lepas dia walaupun air takat pinggangnya aje
 tu dia..
saat kebongokan hampir bermula..

1-2 minit berendam..
pastu pujuk anakanda.."nnt petang la kita dtg lg..pakai baju berenang"
ok..anakanda setuju aje..

disebabkan panas, terus berjalan ke bilik..
tgh bjalan tu.. baru teringat..

iPhone aku duk dalam poket seluar..
seluar y pakai berendam tu le..
argggggggghh..
itulaa kisah kebongokan namanya..
*mode hantuk2 kepala kt dinding*

mujur xde pape n on balik pun mcm biasa saja..

7 comments:

Masya said...

nasib baik tak pape... kalau tak nangis x berlagulah jawapnya...

nur easy said...

fuhh mujurlah.. hehe

EllyEllies said...

hee..naseb baek ok phone..lea..nanti review psal villa daniala ye..hee..nanti elly dtg jumpe lea nk amik baraka..huhu

Dira said...

nasib baikk... Iphone tu...
Ade org kata klu phone masuk air jgn on trus. Biarkan kering luar dlm dulu..

Alami Store
My Green Story
support.green.live.healthy

farahana said...

swimming pool kat tok bali.. kat belah mana eh..

Nad @ MamaZN said...

lorrrr...
naseb abek phone mahal tu yg bleh on balik kot
heheheh
kalu phone murah cap ayam rm99 kat giant tu, lama dah tak idup kot, hehehe

Yaati Nor said...

hehehe..saya pun selalu lupa terendam phone..sampai husband xnak belikan hp..dia kata klu ada phone kalis air baru dia belikan..hihihih..dah lupa nak buat mcmnkan?