CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 29, 2010

6 bulan lepas..


..since the last time imaan kena inject imunisasi..
ye..6 bulan y lalu..

esuk atau lusa aku akan bawak dia inject setahun plak..
MMR apa tah nama dia..

pic Googled


tp dah penah kena mumps n measles, nak lg ke aa?

ikut je laa doctor kata apa kn..

harap imaan xnanges..
sblm2 ni y 5serangkai tu xnanges pun, kecuali y BCG ke hape ntah..

paling sedih masa cucuk sebulan laa.. alahai, nanges smpai xde suara..
sian kt budak kecik..

masa tu laa budak kecik..skang dah nak setaun dh pun!

5 comments:

pinkyheart02 said...

sedap lagu ni.. hehe

btw, jum join contest.. kalau sudi.. ^_^

pizet said...

rasa x sakit kot sebab syauqi hari tu x nangis pun cuma lepas seminggu demam ckit sebab nurse kata effect cucuk setahun lmbt ckit...harap2 imaan ok esok jadi good girl ye

fusuna said...

hehehe le'a punya blog baru jumpa :)
hope anak hang terus membesar dgn sihat dan inshaAllah penuh iman didada mcm nama dia :D

Imaan09 said...

pizet : ye ke??tq2..info y sgt berguna..makasih ye..

userk : aku pon baru jumpa blog ang!!beshnyeeeee..nk g NZ gaks

Fizah said...

lea, apekah beza hfmd ngan measles??