CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 19, 2010

Hero No.2

Hero No.1 mesti laa yang ni

Siapakah gerangannya Hero no.2 itu..

ohohooo..
Gila minat kt dia nih..
Leftenan Adnan Horatio Caine
mmg pujaan hatiku btul laa..

skang ni mcm acara wajib plak terpacak depan tv layan CSI : Miami..




Lihatlaa..betapa machonya hero pujaan hatiku..

tu baru pegang spek dengan penuh stailo..

dah settle masalah2 jenayah kt Miami..


Belum dia duk bertenggek lagi...




mak aii..bleh pengsan aku!

10 comments:

AIN said...

wahh...
same la kite sis..
ain pon suke tgk csi miami nie n cmue seagkatan csi la...

Imaan09 said...

kan???sangat besh..kekaguman melanda..hehe, bila laa mesia nak ada equipment camtu..

Nad @ MamaZakwan said...

alemakk hero pujaan kita sama la...tapi takde la yg ke-2..yg keberapa ntah , haha! suke giler kt horatio caine (kalu tak silap nama btul die david caruso) walaupun tak ensem, tp ada karisma n macho, hehe...

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said...

wah,same la kita... x tahan tgk beliau nih =)

Fizah said...

kami laki bini tak suka horatio...macam bajet macho gitu..ops lain orang lain taste!! HEHE

P/S weh aku sibuk smp taktau nk organize masa..tlg buat satu entry nasihat :))) nak join GA ko pon lom sempat..almaklum igt nak try jugak dptkan beg tu barang seketul dua

Imaan09 said...

ain - ye..semua seangkatan..but miami punye paling febret!tiada tandingan..hahaha

Imaan09 said...

nad - yee..mula2 dulu mmg meluat..poyo je..skang dah jatuh ati lakss..adoiii..

Imaan09 said...

ainaa - tahan..jangan xtahan..hehe

Imaan09 said...

pjot - huhuu..mmg, aku akui, left H aku tu mmg nampak cm poyo gilerrr..kehkeh..tp i loiikkkkee..
nasihat?xmau laa..aku pun sameee..

Imaan09 said...

pjot - seketul dua..??hahaha