CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 7, 2010

Gigi

Semalam otw g dinner kt Delifrance Bangi..
dalam keta imaan duk ngan bapaknye..
Sekali Mr Asben saja nak suh Imaan gigit jari dia..
“ehh, Imaan dah ada gigi”
Masuk je dkat kedai, trus aku raba gusi bawah imaan..
ya betul!

2 batang otw nak keluar!
Umur semasa kejadian : 11 bulan 6 ari
I start thinking of this..


bab shopping bagi laa kt aku..hehe

orang kata time y dia nak gigit sgt2 tu adalah sblm nak pecah gusi tu kan..
Aku rasa utk gigi 2 bawah ni,
dah melepasi peringkat tu..
N smpi skang, xde lak dia gigit..
yayyy!hopefully it will last long..

2 comments:

CHeeSYaNa said...

Zarif nyer, kitorang mmg beli before die lahir lagik.. tp, biler dah tumbuh gigi, parents die yg pemalas ni tak berapa nak gune pon benda alah tu.. pastu, Zarif cam rasa pelik jerk biler kiter gosok2 gusi dier... die ingatkan teething biscuit..

KasehKu said...

Kaseh da ada 3 gigi kat bawah di umur 6 bulan lbh.
Skrg ni dia start mgigit.
Aduhai rasa nk menagis bl dia gigit. cam nak tanggal N.