CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 28, 2010

Henpon n Cel**m KAMI

Smlm my Mr Asben dapat bonus company dia..
Mmg bagi 2x setahun..
masa pemberian bonus bulan April y lepas, Mr Asben beli ni..

Sony sale masa tu..


then semalam..aku dpt call dr kawan Mr Asben beberapa kali..
bila aku call balik Mr Asben gtau y C903 kesayangannya selamat masuk lubang JAMBAN!
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sedih..
hp baru guna 6 bulan..
gmbar2 besh banyak dlm tu..
simcard smua skali laa..

Pasal simcard plak, xpe je..
sbb ktorang mmg nak tukar..
xnak dah pakai CEL**M!
sebulan aku + Mr Asben = >RM300..apa kes..??
Asek2 dapat msg peringatan y mengatakan dah nak cecah credit limit
suh bayar..arini bayar, 3-4 ari dpt msg lagi..

Pastu 2 ari lepas dapat SMS mengatakan pbayaran pada 24hb10 sedang diproses..
Sapa lak bayar 24 hb..
agak2 laa.. aku pun gaji 25hb..
xdak pasal aku nk bayar time2 sengkek kan..
Pelik bin ajaib..
So skang, tgh bz buzzing laa kami..
search HP apa berkenan di hati..
dan pakej baru utk kami..
Besar kemungkinan Kami nk kawan ngan 'orang kuning'..
tp xabes survey lg..

nak tanya pendapat korang..
korang guna hp n pakej apa y besh ek..??
klu bleh y unlimited segala menda (ade ke..??) termasuk internet..
n aku budget bil bulanan kami berdua less than RM200
TQ in advance!

6 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

wah,wah,wah...guna beri itam saje la ;) takpun iphone4 pun sedang memanggil2 tu, hehe

Anonymous said...

yes, definitely i'd say go for org kuning jugak!
aku pon tension banget dgn maxis nieh .. tgh survey org kuning, i'll follow u.

cikmadi

~ims~ said...

pakek la DG..tgk link ni http://www.digi.com.my/internet/smartplan/smartplan.html
pakek DG smart plan..morah

Imaan09 said...

Nad : mereka2 itu tidak memanggil KAMI..tp memanggik duit kamiii..oh tidakk..!

madie: tq!maklumat y bagusss..aku pun xbrapa ngan meksis

ims : spaya ko call murah kaaaaannn??

Anna Da Lady said...

lea...ko nak tukar nombor ke lepas ni?jgn lupa update tau....kiranya no.zarip yg ritu dah xpired la ye?aku nak remove ni...

CHeeSYaNa said...

mahal nyer pakai husband n wife more than Rm300! lain ler if zaman bercinta n tak duduk serumah.. skrg takdela bergayut 24jam kan.. apa2 pon ku masih setia dgn orang biru sbb staff rate..