CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 19, 2010

Percutian Keluarga

promosi airasia baru je lepas kan..
gila laju harga tiket naik..dalam beberapa jam leh naik
Means, y promo dah di beli dek orang ramai
ye laa..ni laa masa y ditunggu2

bagi aku, sementara Imaan masih kecik, masa ni laa nk berjalan..
sbb bila dh skolah, nk kena berebut plak time cuti sekolah..
so, apa y KAMI dapat..??


yaaaaaa..Percutian 3D2N ke LANGKAWI..

Beshnyee..walaupon lama lagik..
Bulan Julai 2011..
Lebih besh tang harga..
RM214 utk kami 3 beranak return flight + bagasi + seat
ok laa kan
Why Langkawi??
Sebab saya orang Sabah..kehkeh..
klu aku bukan Sabahan, harus laa destinasi percutian kami jd KK or Sipadan..
So, aku pun pilih laa Langkawi..
Last time aku jejak kaki ke Langkawi adalah pd tahun 2001!
lamanyaaaa x g Langkawi..
Xsabar nak menikmati keindahan alam..
dan Shoppiiiiiiiing!!

8 comments:

Nisa' Azman said...

Wahh.. bestnye dpt gi b'cuti ngan famly.. dh la hrga pun b'baloi!! ^_^ lain kli inform sy eh kalo airasia wat promo lg.. hihi.. >_<

Nad @ MamaZakwan said...

wow weee junior juice!!!bestnye imaan dpt gi langkawi..zakwan xtau la dpt ke tak gi kk tu..huhu!ntah2 zakwan tgglkan mamanye yg tgh berpantang nnt, haha!

Fatima Saiful said...

oo..pegi naik kapalterbang ke langkawi??bagus2...ritu, aku p ngn ferry. adoi leceh laa ngan anak kecik.brg lagi...brg soping lg.kene berebut feri lagi.huhuhu~
haa...ms pegi kene bwk satu beg kosong...reserve utk soping.hehehe~;)

mama fahmi said...

besnya dia org sabah, kak teringin nak g sabah, rasanya tambang ke sana dlm bepa yek?!

Imaan09 said...

Nisa' - wokeh..no prob..roger punyer! sbb saya mmg alert dgn tiket2 murh ni..almaklum, kampung nun jauh di sana..

Imaan09 said...

Nad - xpe...g mintak adiah bersalin kt Papa..mintak tiket percutian lain ke..hehehe

Imaan09 said...

take - tq for the tips.. akan ku bawa 2 beg kosong..bessaaar punye!!

Imaan09 said...

mama fahmi - jom laa kak..klu promo, murah aritu belikan adik tiket sehala RM59 je..tp tu laa..kena alert sket laa bila promo tu..