CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 18, 2010

Hadiah GA Imaan dah Setahun

Perhatian kepada semua peserta..
Sehingga saat ini..jumlah penyertaan seramai 89 orang..
Makasih..rasa besh dgn sambutan y diberikan..

Dengan ini aku memutuskan, adiah ialah on request..
Ikut laa, nak beg ke, atau nk "on board sticker'
dah menang, nnt kita tanya derang nk ape ye..

Ni contoh beg n on board sticker..


kebetulan aku buat utk kakak y dh nk berenti..
ngan adiah besday kawan taska si imaan..si encem Zarif..
so, bleh laa tayang kt sini skali..

mcm ni laa contoh adiah ye..LEBEH KURANG..penganjur berhak mengubah reka bentuk/design ye..

peringatan sekali lagi.. :

1) sapa y belum di terjah selepas 2 ari korang publish entry korang sila bagitau..

2) sapa y x tersenarai kt side bar belah kanan blog ni selepas 2 ari pas publish entry pun sila laa gtau..

mana tau terlepas pandang kan!
K, ada lagi 5 ari..cepat2..!

13 comments:

Anna Da Lady said...

Lea...aku just nak wish anakmu, Ruhil Imaan...Moga jadi anak yang baik, berilmu dan beramal bila besar nanti. Dan moga sihat dan ceria selalu. And jangan dok asyik 'merab' ibu dan bapak je..hehe...Takat ni tak dapat nak buat entry khas untuk giveaway ni, coz time constraint.Sorry

Cute MuM said...

cantiknyer...

Nad @ MamaZakwan said...

hadiahnye sgt best..kalu nak order bleh ke? :P

mumun si missrivebell said...

Wah best..
Comel la dua-dua..
mumun dah join..
hope dapat la..

KasehKu said...

Aku tepon ko tak angkat.
Camner ko buat beg tu berdiri megah?
Ku buat jadi lembik la.

kakyong said...

cantiknya... boleh kah ia kumiliki...

Mama Zharfan said...

dua2 hadiah pun best :) moga2 ada rezeki ma :)

haszuraidah ishak said...

suker, sgt comel!!

CHeeSYaNa said...

cantiknyer on board sticker zarif.. tp tak kira.. nak gaks masuk GA, cuma masa jer tak mengizinkan lagik.. InsyaAllah, akan publish before due date..
Comel beg kak Sya, mesti die suker..

tunoor73 said...

salam...nama akak x der...dah lama buat entry...huk..hukk.hukk sedih...nak hadiah tuuu...jom la jenguk blog akak niii....

tqq...

mama fahmi said...

rajin betoi le lea ni, untung imaan apa pun ni baru kak ada masa sikit nak join dkt last min hehe

Nisa' Azman said...

sy br je join, so of course name sy xde lg.
tp jgn lupe ltak my name nnti eh!! Thnx..

Imaan09 said...

makasih korang..harap korang menang! hehe