CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 7, 2010

Pendapat Hadiah Giveaway KAMI

salam para peserta n bakal2 pemenang..
first of all..
sesiapa y xtersenarai kt kanan blog ni, sila gtau..
kedua..
sesiapa y belum di terjah pun sila gtau..
ketiga..
Aku tgh agak pening dengan hadiah..
sbb proses nak buat adiah akan bermula selepas dpt pemenang laa kan..
sbb aku nk buh/tampal nama pemenang/anak pemenang
amik masa jugak tu..
Aku xkesah..sian korang laa nak tgu..
Untuk beg, aku dah beli kain..
cuma nak tanya, klu pemenagnye lelaki..atau y ada baby boy..
Korang nak beg gak ke??
ke korang nk sticker..?
sila komen ye...hehehe
Sebab aku dh janji nak bagi antara pelekat keta 'On Board' OR beg xbesh aku tu..
so, aku cadang nak suh pemenang pilih laa..
Ke kita ikut vote je..??
supaya aku leh tumpu buat 1 menda je??
haaa..sila komen..mana tau hadiah misteri itu adalah pengkomen terbanyak ke..
hahahaha..xtau lg..
Mmm, pada sesiap nk vote, vote form ada kt sebelah kiri blog KAMI ye
sila pilih satu sahaja..

9 comments:

MamaRifqy said...

me da vote!!

nak beg!!!leh isi barang2 Rifqy!!!
kalau me dapat laaa.hahaaha

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

heheh..nama eira no12..hahah

mama zharfan said...

dh vote :) me nak beg--kalau menang lerrr

Cute MuM said...

me no 17...
erm..
nak hadiah beg...
cantik....

CHeeSYaNa said...

nak pelekat kete on board!!! time mula2 lea tempek gambar tu dulu, jeles giler sbb nak wat sendiri, takde bakat.. huhuhuuh.. But, if beg pon OK.. rasanyer if baby boy pon OK sbb bkn baby tu yg bawak beg tu.. ehehhe..
p/s: I'll join the giveaway erk.. skrg ni tak sempat lagik

xi da ya said...

dah vote!
mau beg~
er,kalu menang ler.hee~

Imaan09 said...

ouh..tu diaaa..
btul tu Yana..mak dia y bawak beg tu kan..
xpe2..kita tgk lg apa kata peserta2 sekelian!

N@di@ said...

aakak nadia pon nk beg walpun xda anak hahahaha

mumun si missrivebell said...

pelekat kereta tu best gak