CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 28, 2010

Kudaku Lari Gagah Berani

Ni gambar2 y di ambil smlm..
Masa g review Imaan kt AnNur..
Alhamdulillah bahagian klinik Paeds bukak smpi kul 9 mlm..
Ke aku y baru tau pasal operating hours derang nih..

Pape pun, si anak dara bermain dengan hebatnya..
Sementara tgu turn nk jumpa doktor
Asyik sgt men, smpi terbatuk2..

Bila masuk bilik Dr Khairul Azman, Dr tanya..
"Dia ke y batuk tadi..?? kuatnyaa dia batuk.."
Hehe.. Ruhil Imaan bila batuk teran ngan suara2 skali..
Memang serious kuat gila..
Klu kt shopping mall, mmg malu gila bila dia batuk..
Semua orang tgk hokey!!!

Ok..kembali ke tujuan asal..
Doktor kata dah much better..
Tapi still ada bunyi rattle ke peparu skeeeet..
Much2 better banding masa Imaan start admit dulu..

"Ubat sachet Singulair tu bg x..?"
"Mm, dah ok dah..xbagi laa doktor.."
"Haa?? Ubat tu kena continue.. Mahal tau ubat tu.. saya bagi 14 sachet semuanya.. RM7 tau satu sachet.."
Maaakkk aiii..sachet dia seberat 4miligram je satu..
Kalau ku tahu ia semahal tu, mesti aku abiskan bg kt Imaan..
Hehe..
Wokeh Dok..jgn risau..nnt kami continue kasi sama ini budak tecit..




Budak kecik masyam y baru balik dari skola..

Semua ok nampaknya, ALHAMDULILLAH..
N aku tgk kt kad appoinment tu, xde tarikh baru..
Yay~..

8 comments:

UmmiUmmar said...

hehe..tang rambut tuh mmg auntie xtahan tgk..kalo dpt kat ummar ni msti dia geram nak tarik..heee

Anna Da Lady said...

Alhamdulillah...

Imaan09 said...

syu : Haah..mmg ada sorang budak lelaki nama Uwais kt Taska, suka sgt geram bila tgk jambul si imaan..hehe

CHeeSYaNa said...

Yeay!! Imaan dah sihat!!

Imaan09 said...

Kam n Yana : ya..sudah sehat..Alhamdulillah!

umialya said...

Kamu ni lea.. ngalahkan Doc.lak pandai2 je con/hentikn ubat.. hehe

ayu said...

lea.. imaan dah byak ikut rupa ko la.. lau masa kecik byak sgat rupa zarif.. pe pun, imaan comel =p

Imaan09 said...

Umialya :hehehe..Derang bagi segerombolan ubat, saya pun xtau mana nk cont mana nk stop.. antibiotik ye laa kita tau kena abeskan kan.. tp skang suda clear.

Ayu : kannn???hehehe (tersenyum banggaaa)