CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 21, 2010

Alhamdulillah..

Alhamdulillah.. Syukur pada TUHAN yang Maha Baik..
smlm dah discas dari wad..5ari weih..lama btul aku rs
kahak dan bunyi bergetar pada paru2 imaan dah xde..
Tapi dia stil batuk n selesma..
N Alhamdulillah, bukan Pneumonia..just Bronchitis

Makasih pada semua kawan2 yang mendoakan kesejahteraan Imaan..
Arini aku g ofis selepas lebih kurang 2mgu, huhu..
Cemana laa nk siap master aku klu gni..

Xkesah laa.. yang penting imaan dah ok..
N aku harap pasni xde laa lagi penyakit tu,
Teringat2..meskipun duk Annur y 5bintang tu,
Ia tetap WAD..huhuu..
aku boring..Mr Asben boring..Imaan boring..
ruang terhad, imaan nk golek2 xleh..
jadual rawatan y pack n menyeksakan..biasa laa..

Imaan skang pandai 'buat2 tdo' bila tgk aku pegang ubat!
Kalau dia sihat, mesti aku tegelak tgk 'akal baru' dia
Tapi imaan xsihat..
Tgk aku pegang ubat je, dia buat2 tdo..KESIANNYAA..
rasa xsuka n terseksa tu y buat dia jd 'kretip' nak 'buat2 tdo'
sedih plak aku tgk..anak pandai aku y sorang tu!
Baru 8bulan dah pandai buat trick ngan ibu..
Ntah brapa guni ubat laa dah masuk badan dia..
Siang malam pagi petang ubat..
Aku sendiri pun dah boring..
Apa nak buat, nama pun sakit kan..

Wokeh..ada banyaaaaaaak kerja menanti..
Nnt aku update lagi..
Rindunyaaa nk blog walking!
I MISS U ALL!

10 comments:

ayu said...

lea : alhamdulillah, dah keluar dah ye...moga cepat sihat ye imaan.. danial dulu pun masa kena bronchitis rasa sedih sgt..kena take neb setiap 4 jam tapi ulang alik ke klinik je la.. risau je bila anak2 sakit kan..lea, ahad ni ada sgm..mesti lea tak dpt dtg kan..sian plak kat imaan kan.. cuma, kalau datang bgtau ayu ye.. nnt ayu cari lea..hehehe

Mama Rayyan said...

Alhamdulillah,Iman dah sihat.Mmg susah hati bila nak sakit ni.

Anna Da Lady said...

Alhamdulillah..Imaan dah sihat..hopefully, lepas ni Imaan sihat, takde sakit2 kronik2 lagi..so, ibu imaan pun bleh study dengan sempurna..Amin

mawar said...

alhamdulillah..moga imaan tomei teros sihat. ibu jgn nangis2 lg yep :)))

CHeeSYaNa said...

We miss you too.. Zarif pon rindu kat Imaan.. Alhamdulillah, Imaan dah sihat :)

Imaan09 said...

ayu : tu laa.. dekat je dgn umah, tasik cempaka tu..tp Mr Asben cam xbagi lagi si imaan tu g outdoor2 gtu.. mmg batuknya pun lum redha sgt lg.. bila laa leh jumpa ayu :)
Danial pun pernah kena?? tp neb tu xselesa je..imaan kena 2x suction kahak, xsanggup nk tgk..

Imaan09 said...

Mama Rayyan, makasih banyak2..mmg betul..bila anak sakit, rasa sangaaaat susah ati..pastu cm x tenang je kita kan..

Imaan09 said...

Kam n Mawar : makasih korang..

Imaan09 said...

Yana : Hehe..tu aa..kt spital asek men ngan kitorang je.. mesti rindu ngan geng2 dia y encem2 kt taska tu..

Ina Hashim said...

alhamdulillah Imaan dah sembuh ^_^