CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 22, 2010

Buku

Rasa nak terbang g MPH Alamanda..
Hehe..
Dah lama ngidam buku2 nih..
Ini untuk Mr Asben ku sayang..
Pic credit to Google
Ini untuk aku..
Pic Credit to Google
Ini untuk Imaan..tp aku ngan Mr Asben y kena baca..
Pic dari SINI
Ingat mlm ni atau plg lewat weekend ni nk g beli laa..
Currently I am trying to finish this one
Mr Asben baru je abeskan baca..
Mr Asben memaaaang minat gila baca..
Baca apa2 pun..
Koleksi Dan Brown : Da Vinci Code ngan Angels & Demons dah khatam lama dah
Tapi y The Lost Symbol tu xterkejar lagi..
Lagi pun M.A.H.A.L beb..
Tapi xpe, aiiii belanja..hikhikhik..

8 comments:

mawar said...

nnti tolong review bumi cinta tulisan habiburrahman el-shirazy tuh yep.. hii.btw, laskar pelangi superb! lagi best kalu tgk movienya

Anna Da Lady said...

hehe..bagus beli buku banyak2 Ibu Imaan..tapi, apa yang penting..Kerjasama!!!..hehe..jgn beli je, tapi tak baca,,weh, nnti yang buku Mama saya lapar tu nak tengok jugak ye kalu dah beli..hee

KasehKu said...

Kamala,
apa kaitan buku mama sy lapar tu ngn ko.
ko blum cukup umur

mama zharfan said...

wah..bestnya sama2 suka buku :)

Imaan09 said...

mawar : baikkkk..akan ku tunaikan permintaanmu!..kan.. laskar pelangi..besh..besh..tgh baca jugak..

Kam : ada kt umah..nak pinjam meh laa

Lynd : Ntahhh si kamala tomei ni..

Mama Zhafran : tak..husband je suka..saya kdg2 je..hehe

Imaan09 said...

mawar : baikkkk..akan ku tunaikan permintaanmu!..kan.. laskar pelangi..besh..besh..tgh baca jugak..

Kam : ada kt umah..nak pinjam meh laa

Lynd : Ntahhh si kamala tomei ni..

Mama Zhafran : tak..husband je suka..saya kdg2 je..hehe

Mama Rayyan said...

Buku "Mama saya lapar" baru je beli td.Baru nak start baca ni.

Imaan09 said...

Mama Rayyan.. ye,,buku ibu2..hehe