CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 5, 2011

RM5..dua kali seminggu

Bila masanya anda perasan y anda gemuk!?
me..?bila masuk fitting room..
sebabnya cermin dia besar..
n kita mmg masuk utk try baju muat ke x..cantik ke x..
klu kt umah baru nk ngadap cermin,
imaan dh tarik tangan aku g pintu
suh pakaikan dia 'chut'
so, xsempat aku nk tgk y aku dh gemukcermin btul2

aritu g jusco, aku g fitting room..
aku rasa aku sgt BEsAR wokehhh..
dn berazam nk kurus!!
nk kurangkan makan!! (sebb selera mkn aku menakutkanlaki aku)

ari isnin g ofis..
sarapan pg kul 8..
kul 10 jalan kt koridor..nmpk bdk2 tu jual2 mknn



BIG APPLE DONUTS!!
RM2.50 sebijik..perisa? macam2 adaaaa
mahal 20sen
tp jd aa kan..minyak keta nk g Alamanda je dah berapa..
aku rembat 2 bijik..
aku tanya dengan penuh risau xdapat tahan godaan..
"smpi bila jual kt cni dik..?"
dia jawab "sebulan kak."
huwaaaaaaa...

senang ati bila kwn aku gtau derang jual Big Apple Donuts tu 2 ari je seminggu..
tp isnin lepas aku rembat 2 bijik..konon nk cukupkan RM5
Rabu (arini) aku rembat lg 2 bijik..
mgu2 depan?????

mgu2 depan = GEMUK!

7 comments:

KasehKu said...

Ku dalam tau y aku gemuk tapi kesedaran sivik untuk kurangkan makan tu belum nekad lagi. Waaaa

umialya said...

sikit je tu, maner gemuknya..

Anna Da Lady said...

Lea...weh, mana ada ko gemuk sangat pun..aku rasa masa ko kawin lagi nampak berisi...weh, aku dah lapaq balik ni..harus cari makan lagik..JOM.... :)

CHeeSYaNa said...

Kalau lea gemuks, aku ni gedempol le kot? Ngan perut buncit cam preggy 5 bulan tp still takde kesedaran sivik..

Kalau aku pon taktahan if diorang jual Big Apple tu depan mata!! Wajib telan Oreo Donut tu.. arghhh.. *air liur meleleh*

Cik Moon said...

cikmoon lain plak... bila dah ramai tegur moon makin gemuk... baru laa nak mengaku..ye..aku dah gemuk... owwhh tidak..haha

Imaan09 said...

lynn.. aku pun blum cukup nekad

kak tini.. gemuk, kakkk..

kam..jommm..ko ni, asek ajak aku, ko kurus xpa laa

yana..memang xtahaaaannn..nasib bek 2 ari je seminggu

cik moon..jgn peduli cakap orang..hehe

caliph shuriken said...

dh lama x mam big apple ni, hukk...