CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 6, 2011

3 layer tea yang menggemokkan lagi

2-3 ari ni nak tulis entry pasal ni..
tp asek x ingat..
tetiba pg ni terbaca blog mamarifqy
Entry y lebih kurang sama..

Piccas googled!
*sila lap air liur andaaa*

Aku, adik2 aku n Mr Asben gila ketagih air ni..
Sangat sodappp ok..
ni produk F&N ke ek??
ke bila buat kena guna susu F&N..
ke dia guna santan...
Xreti gak buat air ni..
belasah kt kedai je..
RM3.50 oo satu gelas besar..
xpun, kt KFC pun ada..
tp rasanya 3-6pm je..
xhengat plak berapa..

tp memang sedapp.. sapa xtry lagi, lunch hour ni bleh laa
order barang 2-3 gelas...
ngeeeeee..

p/s - buat entry makanan ni ada buruk baiknya..baik : bleh dengar review/pendapat org..buruk : sian org terliur.. klu jiran, dah kira wajib antar sepinggan/secawan dah ni..

4 comments:

juelee said...

3 layer tea ni dah lama femes kat sarawak..

masa gi sana dulu minum nie la.. pergh memang sedap giler..

yg bahagian gula merah tu, depa guna gula melaka tau.. tu yg manis die sedap, lemak2 gitu

ayu said...

sedap ye lea..tak pernah try lg ni..

Anna Da Lady said...

huhahe...aku nak..meh hantar kat anto SKANG..kata jiran??? :)

whiteapple said...

lea, nak segelas. jom lepak bawak tomei iman :p
(terliur aku)