CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 13, 2011

Ibu mishyu laa dear..

my mom, nenda n pakcik dah ada kt umah..
arini mereka melepak saja laa kt umah tu
aku ada seminar plak ptg ni..
nenda smpi2 je dah jatuh sakit..
xtdo satu mlm..huhu..
biasala perubahan angin kut..
dah tua, macam2 laa, sakit lutut laa..
kesian aku tgk..
pg2 g Homeopathy Hasan, PKNS Bangi..
(nnt wt entry lain pasal rawatan alternatif ni, insyaALLAH)
pas dah siap tu terus aku gerak g ofis..

Imaan??
pg2 kul 730 dah antar g taska,
n now i miss my girl very much..
td g homeopathy, ada 2-3 budak y tgu utk rawatan..
mesti laa xsihat..
teringat Imaan..
aku bersyukur atas nikmat TUHAN,
sekurang2nya anak aku sihat..ALHAMDULILLAH.

My mom : xpayah g sekolah laa..biar nenek jaga imaan kt rumah..
me : x g sekolah sabtu ahad je pun, isnin dah lain macam..klu duk 2 mgu kt umah xtau laa..xkenal uwais kang..
heheee..

lg pun smlm masih mode 'malu2 kucing'..suara pun xkuar lg
nnt dah siap ice breaking ngan nenek, tau laa cemana
utk arini, imaan g skola cm biasa..
balik nnt, igt nk amik awal, ada seminar plak, xtau abes kul brapa..

dah besar dah anak ibu

dulu takut naik menda alah ni..

cam gambar passport je ku tgk

yess..we love you, dear..

ni mesti intai kucing..

pesal imaan??

gg baru 4 btg dah dekat 1y 3m
saja upload gambar banyak2 kt blog..
biasa gambar2 ni kt FB laa..
tp kan nak tutp dah..katanya..

4 comments:

areteacar said...

comelnyaaaa anak ibu... suka mata dia. besar je. hehe...

KasehKu said...

Betul.
Anak kita kalau ngan kita mmg manja lain macam skit.
Antar g skool bukan sbb tak syg tapi nak drg belajar.
"Imaan da caaa, bila ibu nak kasi adik?"

BRO_MONDAY said...

salam ('',) amoboi comey nye Imaan...
gigi nye 4 batam? lebih kuram sebaya ngan anak ai lah...anak ai lahir 6/10/2009...lebat rambut Imaan...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "@ ReVoLuSi RaMBuT @"

ibu_BatRiSya @wardah said...

anak kita lebih krg sebaya je kan...Batrisya baru nak tumbuh gigi ke-3,4, 5 & 6..huhuh..

syukur kalu anak sihat..
yg Batrisya ade je sakit yg dtg..pon g berubat homeopati gak...stakat ni mujarab!