CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 21, 2011

midnight, on my bed..

ya..tgh2 mlm, tgh nk tdo..
XBOLEH TIDO..
terpikir2 pasal masa depan study aku!
pic credit to firstimpressionsblog.blogspot.com


adakah ini simptom2 normal pelajar di semester akhir???
jalan dah nampak, progress sgt sikit..
dan aku series susah ati..
xbleh tdo..
smlm cuba nk lelap kul 1, dlm 2.30 still xtdo lg..
2 mlm sblm tu terjaga kul 4 pg..
terlintas n runsing pikir master research aku..
kul 6 baru tertido balik..
ampeh..
sambung study = ilang nikmat hidup!
huwaaaaa..

ari tu g Homeopathy, ada kata2 hikmat gantung kt dinding..

"SESUNGGUHNYA MANUSIA SERING MENYUSAHKAN 
DIRINYA DENGAN MEMIKIRKAN KESUSAHAN YANG BELUM 
MENIMPANYA"...Madah Hatiku

ya..betul!isk..isk..

p/s - bestnya klu SVs aku baca post ni kan..

3 comments:

umialya said...

Akak bayangkan, gambar yg dok termenung di atas tu Imaan cute.. cun sgt2

yanie said...

xpa kak leah, it's normal.
anyway gambatte ne..
yanie yg belum start lagi nie pon dh tension, huhuu...

Mama Rayyan said...

Macam saya ni malas yg terlebih2,bila kt sem last ni kena paksa diri study sbb teramat la MALAS.tp sumenya bergantung pada diri kita...insyaallah,kuatkan semangat ye...