CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 30, 2011

dia cedera..saya pun cedera

kisah budak ni lagi..
 ni gambar kecedaraannya Jumaat malam Sabtu..
dah kering2 sket, maybe sbb kt Taska pun sapu macam2..

Smalam g IT Fair kt Midvalley..
Ramainya manusia..biasa laa kan..
dah laa nk CNY..lg laa..
so, bila selisih ngan ramai manusia, ramai y tgk Ruhil..
sbb comel ke?? xkut..
sbb pipi dia kut..
ada y terpacul dr mulut pun ada aku dengar..
"siannya pipi diaaaaa.."
hehe..
jangan korang ingat aku der plak bdk kecik ni..
 Krim y doktor pakar bai ada dlm handbag aku..
bila teringat n ada peluang je, tempeekkk..
sabtu malam ahad, time tdo.. 
ni laa hasilnya..
dah ok sket laa kut..kring dah..
oh yaaa..budak kecik ini dah ada 6 batang gigi
maka....

aku plak.. 
sedang menderita cedera cik N..
waaaa..keliling luka..
nasib xberdarah je..
skang ni mmg srius kena rehat..
kena kawan baik ngan Medele PureLan
smlm kul 3 pagi kena buat Mermet.
sbb dah bengkak engorged pulak..
biasa laa Mermet versi Lea..
Harus ada 0.2oz (kiraan ikut mata kasar) saja
sudahnya mintak tolong pada Medela Harmony jugak..
besnyaaa pam manual..bleh control speed, dan sembunyi mana tempat luka kritikal..
stakat ilangkan engorged kt B kanan..3.5oz...not bad!

7 comments:

CHeeSYaNa said...

oh.. siannyer ruhil.. sbb cedera tu kat pipi.. sbb tu mmg attract attention.. sabar erk, dear..
btw, patutler ramai org kat midvalley.. rupanyer ada IT fair.. kitorang g MV gaks smalam tp taktau pon ada IT fair.. hihih

Anna Da Lady said...

sakitnya Imaan..pedihnya Lea...moga cepat sembuh ye

ayu said...

alhamdulillah...luka imaan makin kering...moga cepat sembuh ye..

untuk lea plak, aduhai...satu cabaran n dugaan tu...dua2 sekali luka ke....kalau tak, offer yg tak luka tu..manakala yg luka tu, HARUS diperah sahaja..bab marmet tu, mmg mula2 rasa renyah kan..kena praktis selalu, insyaallah boleh punya..kalau luka yang B bengkak tu dah kering, cara yang mujarab adalah minta imaan direct bf je la.. kena betul2kan kosongkan B ye, sbb kalau tak besar kemungkinan akan kena lagi.. all the best lea...^_^

nur easy said...

alahai mcm2.. hope cepat sembuh la semuanya..;)

nba-Nur said...

Besar juga parut tu.. Cuba letak vitamin E utk kurangkan kesan parut tu.

Fitri Senin said...

dia pandai x nk garu luka tu..??

umialya said...

mg Lea & Imaan cepat sembuh. Amin