CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 9, 2012

seronok berjumpa kamu..

kena laa layannn..
bila ada anak yang sudah mengerti apa itu kegembiraan besday celebration..
bukan takat besday nya sendiri..
tp jugak attend besday party org lain..
tanya je "Ruhil nk g atituyu kawan x..??"
matanya suda bersinar2 kegirangan..

itu tujuan asal..
tp ibunya pun ada agenda..
menambah kenalan baru..
jika hanya di blog berbalas kunjung dan drop komen..
bila ada peluang nak laa jugak jumpa..

1-2mgu lepas sempat menghadirkan diri ke 2 majlis atituyu anak blogger..

1) umah Pizet.. besday nye Syaza..
bagai di atur Tuhan pertemuan itu.. kerana aku di Bangi dan party nye di Sg Petani..
dijadikan cerita aku balik kedah ari jumaat, tp singgah Ipoh tdo..
sabtu baru gerak ke Alor Setar..
boleh laa berada ditempat dan masa kejadian..
jadi mcm ngam2 laa dapat menghadirkan diri ke majlis nya..
Syauqi sgt comel, mcm anak cina..
Syaza the besday girl xsempat jumpa, sbb tdo kt bilik ms kitorang sampai..
ni gambar di curi..
berita penuh, ada di belog tuan umah..
TQ pizet... nice to meet u! 
bebila nanti boleh jumpa lagi klu ada peluang..

2) umah Kak Lynn, besday celebration Ain Darwisyah..

hakikatnya kak Lynd kali kedua aku jumpa..
dan yang besnyaa, first time jumpa adalah ketika dia datang ke besday celebration imaan  dulu..
kira dia alam maya berbalas kunjung ke blog..
di alam realiti berbalas kunjung di majlis hari jadi..
ahaha..
seronok tgk umah yang selalu diceritakan di blog..
seronok merasa home made soto.. sedap sbb aku suka menda berkuah!
besday girl sgt cantik..
siap sedondon ngan adik Auni..
berita penuh boleh baca

ni juga gambar curi tp dr FB kak Lynn
kak lynn..bebila nnt kita jumpa lagi..hehe

blogger lain.. ada yang nak jemput kami plak??
hehe.. suka aje menghadirkan diri..
insyaALLAH klu xde aral..

3 comments:

akma said...

bestnye....

kite tak pernah langsung jumpe rakan blogger,sorang pon tak pernah.. hukhuk shedih lewwwww ;p

littlehumblelynn said...

Lea

tq for coming
mintak maap mana2 terkurang

almaklumlah jarang hosting masak sndr..heheheh

kelam-kabut jdnya :(

pizet said...

lea, pasni bleh la singgah sp lagi...hehe