CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 25, 2012

Kelainan..!

(bilang jari berapa hari xde entry..)
busy mode ON! busy laa sangat..

seronok masuk kerja ni..
sebab ada kawan2 nak bercakap..
dan semangat bila tgk orang lain buat kerja mereka..

yang besnya.. 
xsampai 2 minggu kerja dah kena join family day research group!
Yayy~... susah aku nak g bercuti..
masa macam ni je la nk betul2 menikmati..
sebabnya Mr Asben susah nk cuti..

bila mcm ni, aku kata kt Mr Asben family WAJIB ikut..
so, dia TERPAKSA amik cuti dan ikut..
muahaha..
dah siap amik coti smua baru ku dedahkan tentatif program..
santai sgt laa kan.. 1-2 hari je y betul2 ada meeting bagai..
pastu boleh laa nak merayap..
atau golek2 dalam bilik ngan budak 2 orang tu..

erm.. yang lebih besh lagi..
kebuntuan dipecahkan..
setiap kali nk buat family day.. tempat samaaaaaa je!
buntu nk pikir tempat baru y menarik..
yang ada kelainan..
PD..gambang..pulau2..cameron..PD balik.. pusing2 kut tu je!

kali ni, tempat nampak macam bes..
meh layan gambar..




gambar amik dari website nye..
cantik kan??? xsabar aku nak g meeting.. hehe..
xde laa mewah.. tp mcm mendamaikan je gambar tu
g ngan duit research.. kena berpada2 la
xbleh laa mewah2..
xkan nak belasah resort 7bintang kan..

klu ada penduduk sekitar resort ni baca blog aku..
agaknya dia xheran kut..hehe..n nampak ciwi laa aku nye

kt mana ni..?
ada y boleh jawab..??
klu buat teka teki teku..
kang aku xpasti boleh jenguk blog lg ke x ptg jap gi..
jawab terus je la ek..

Tok Bali, Bachok, Kelantan..!

Yaaa..minggu hadapan.. 
kelantan, here we come..!
counting day..
nak bercuti  meeting
mesti jem kan cuti sekola..

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer!!!

Izan said...

bestnyer..nak itut....!!!

Nad @ MamaZakwanNayli said...

syioknye...!!
nak ikut!

bunga_rose said...

wahh memang cantik viewnye... tok bali kelantan, tak penah sampai lagi..

umialya/k.tini said...

tok bali.. suasana kg, like

littlehumblelynn said...

Wahhhh,kita di negeri yg sama nanti :-D

nur easy said...

welcome back.. waat research ttg apa ya? ;)

mamaRIFQY said...

oh kat tok bali ke?? chanteq!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg nmpk menarik view resort ni..
x pernah lg sampai kesini..