CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 10, 2012

ibu TAK sekata dgn Ruhil??

ruhil imaan ni ada satu perangai..
pas mandi..dia cari n pakai baju sendiri..
perangainya adalah HANYA amik baju y dia suka sahaja..

memang ada beberapa baju y jadi febretnya..
nak kata ada gambar bes..kdg ada y plain pun dia suka jugak..
pendek kata aku xtau kriteria pemilihan bajunya..

y jadi masalahnya..
perangai ruhil ni xsekata, xseiring dan xsejalan dengan perangai aku!
..yang sukaaaaaaaaaa beli baju..
lumrah ibu  ada anak perempuan..
time sale beli..
x sale pun berkenan beli jugak..
pesen pelik sikit beli..
yang bundle pun belasah jugak..
xabes2 membeli penuh almari pastu bebel xde sapa nk lipat..

sudahnya?? ada baju yang dia x sentuh pun!
runsing laa ati si ibu..
tambah bila tgk yang dibelasah pakai adalah yang dah singkat..
macam anak hindu nak menari.. nampak pusat..
yang patut paras buku lali, dah jd 3suku, bawah lutut sket je..huh!

selalu baju2 yang x di gemari aku bekalkan aje ke taska..
sbb bawak pagi2 1 beg ada 2-3 pasang so, itu aje pilihan y dia ada..
nak xnak dia pakai jugak laa..
cuma sebelum pakai baju tu ada drama ke xde aku xtau..
dan aku malas nk semakkan pikiran kakak pengasuh dengan menanya menda remeh macam tu..
as long as xde laporan nanges xnak pakai baju..ok kut!

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bwk shopping suh dia pilih sendiri :)

littlehumblelynn said...

lea

she has her own taste,maybe mama taste x seia-sekata..hehehe

kena bawak g shopping sekali..

Nad @ MamaZakwan said...

yg die takmo pakai meh juai2 murah kat nayli
haha!
eh, lupa plak ruhil ada nouri! =p

Anna Da Lady said...

hehe..sama mcm mak dia masa kecik kot? :) hehe, anak buah aku, anak kakngah aku yg girl pun camtu...pilih yg berkenan je..selalu nya mesti amik yg ada princess. :)